Kérastase Specifique Divalent

Neodoljiva svježina za najljepšu kosu

17. rujan 2021.
Fotografije: Promo 
Gloria Glam

Nova Kérastase Specifique Divalent linija donosi dvostruku učinkovitost, garantira zdravi izgled kose koja neće proći nezamijećeno.

Sjaj kao iz salona, zdravo i uravnoteženo vlasište, zaglađeni vrhovi, sve su to stvari o kojima mnoge žene maštaju. Zdrava kosa je puno više od lijepe frizure - vrlo je važno prilagoditi njegu tipu kose jer ne odgovara svaki proizvod ili linija svakom vlasištu. Uz pomoć stručnog i profesionalnog pristupa iskusnih frizera, danas je lako pronaći ono što će kosu činiti baš onakvom, kao s reklame.

Toplina, voda, zagađenost, stres, prehrana, a ponekad i sama genetika utječu na izgled i na zdravlje naše kose. Njezino učestalo pranje narušava uravnoteženi ciklus sebuma na vlasištu i čini ga masnim, a kosu suhom i beživotnom. 

Od svog postanka, davne 1964. kada su lansirali prvu njegu za kosu, primarni fokus brenda je zdravo vlasište, a Kérastase je pionir u mnogim inovicijama jer Kérastase eksperti znaju da samo zdravo vlasište znači i zdravu, lijepu kosu. Od tada, pa sve do danas žene diljem svijeta imaju priliku uživati u personaliziranoj njezi vlasišta i kose uz inovativne proizvode koji dolaze iz ovog luksuznog francuskog brenda.

image
Ana Androšević, Andrea Tunjić i Ivana Mijatović (L'Oréal Adria)

Tako je u Takenoko Baru, u samom srcu Zagreba, predstavljena nova linija Kérastase Specifique Divalent. Ova linija je jedinstvena po tome što pruža dvostruku učinkovitost. Namijenjena je masnom vlasištu i osjetljivoj dužini kose, a nakon korištenja pruža trenutačno više volumena, više hidratacije i intenzivnije čišćenje vlasišta. Nova zvijezda linije je pročišćavajuća glina Argile Équilibrante, čije se korištenje savjetuje jednom tjedno, a radi formule obogaćene aminokiselinom, osjećaj čistoće i smanjenje same masnoće vlasišta, čini kosu svježom i blistavom. Osim pročišćavajuće gline, nova formula se nalazi i u novoj iznimno hidratizirajućoj gel maski, dok Divalent kupka za kosu, blista u novoj ambalaži.