GG POP UP PAPER

Nika Turković & autentična ljepota: ne propustite novi broj lifestyle novina

12. studeni 2021.

Fotografija na naslovnici: Matković&Vild 

Kreativno vodstvo i styling: Romano Decker 

Make-up i kosa: Simona Antonović 

Nika Turković nosi haljinu Proenza Schouler i
naušnice Jil Sander sve Heraldi for women

Što je autentična ljepota i koliko je teško danas biti i ostati autentičan glavna je tema novog, četvrtog izdanja gg pop up papera koji je od danas u prodaji.

Čini se kako je u svijetu u kojem trenutno bivstvujemo ponekad najteža stvar – ostati svoj. Othrvati se nametnutim pravilima i bez grižnje savjesti živjeti po vlastitim. Jednako tako je i s ljepotom. Onom autentičnom koju nećete tako lako susresti na svakom drugom postu skrolajući Instagramom ili na nekim drugim mjestima. Jer ta spomenuta ljepota, ako mene pitate, prije svega znači hrabrost. I odluka da prednost prije svega dajemo svom unutrašnjem biću prema kojemu bi se trebali odnositi s velikim poštovanjem jer je jedinstveno i samo naše. Tada i naša vanjština zrači autentičnošću koju pronalazimo u pokretu, osmijehu, gestikulacijama, izboru parfema, boji i duljini kose… Njoj kao takvoj težimo, nju ističemo i svakodnevno je slavimo i u našoj gg zajednici. Zato svojim djelovanjem prkosimo idealima ljepote koji zapravo ne postoje, poštujemo tuđe izbore i ambicije, njegujemo različite talente te oko sebe okupljamo individualce koji s nama dijele iste ili slične životne filozofije. 

Jedna od takvih je i glazbenica Nika Turković koja se prirodno nametnula kao izbor za naslovnicu gg pop up paper x Schwarzkopf Professional x Authentic Beauty Concept x STMNT kojim u fokus stavljamo upravo – autentičnu ljepotu. Ova samosvjesna mlada žena, jasno postavljenih životnih ciljeva, u potpunosti svjesna sebe, svojih želja i prioriteta, aktivno djeluje na nekoliko polja - kao glazbenica, kantautorica, influencerica - nastojeći da u svemu što radi bude iskrena, pa čak i ako je malo drugačije i možda nije svakome po guštu. S Nikom, ambasadoricom brenda Authentic Beauty Concept, kojoj upravo kosa predstavlja dio ‘statementa’ pa je tako pristupila i fudbalerki na koju se odlučila zato što ona najbolje objašnjava njezino stanje iznutra, razgovarali smo kroz zanimljive eseje. 

image

nika turković

Da je baš izbor frizure važan dio osobnosti složili su se i stručnjaci – frizeri, ali i hair artisti i predvodnici trendova, a dotaknuli smo se i teme građenja identiteta kroz kolorističke igre u kosi, novih definicija muževnosti, žena koje nas inspiriraju i još puno toga u čemu možete uživati. Nismo zaboravili ni na popis genijalnih proizvoda uz koje ćete izgledati i osjećati se još bolje – i naravno #stayyourself.

Ne propustite novo izdanje gg pop up papera x Schwarzkopf Professional x Authentic Beauty Concept x STMNT - u prodaji od danas!