Pastelni tonovi

Kod za nježnu jesensku manikuru: profinjeno

10. listopad 2020.
Fotografije: IMAXtree
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Ne možemo se zasititi pastelnih tonova uz koje manikura uvijek izgleda profinjeno i chic. Pronašli smo zato zanimljive prijedloge za inspiraciju.

Ruke imaju značajnu ulogu u svijetu ljepote već stoljećima i svaka žena teži lijepim i urednim noktima. Uređivala ih je i Kleopatra koja je koristila kanu kako bi postigla tamnocrvenu boju, a još u drevnoj Kini su se lakirali kako bi se označio kojem staležu tko pripada. Prvi lak za nokte kakvog poznajemo danas se pojavio tek početkom prošlog stoljeća i tada se rađaju veliki beauty brendovi čije lakove možda koristite i danas.

Manikura je do danas postala prava umjetnost i naša svakodnevica, bez obzira na to uređujete li ih u salonima ili kod kuće. S vremenom se mijenjaju i trendovi koji se nose na noktima, a određene boje vežemo i za određena godišnja doba. Ipak, one koje uvijek volimo na noktima su pastelne nijanse, posebno popularne već nekoliko sezona. 

Instagram je danas vječni izvor inspiracije kada su manikure u pitanju, pa ih tamo najčešće i tražimo - za jesensko ruho noktiju potražili smo one u pastelnim bojama, ne samo klasične, već i one koje se poigravaju s više boja, s različitim oblicima i motivima - ako ste spretnije ruke, pokušajte im se posvetiti sami, u suprotnome se prepustite u ruke profesionalaca. Inspirirajte se s našim prijedlozima u neodoljivim pastelnim nijansama koje će se sjajno uklopiti u jesensko raspoloženje.