Make it glossy

Nosi nam se... Visoki sjaj na usnama!

27. listopad 2022.

Fotografija: Instagram

Malo lip glossa na usnama znači sjajniji dan - u potrazi za najboljim sjajilima, ovi koje izdvajamo u nastavku pokazali su se kao favoriti beauty zajednice.

Možemo razgovarati o trendovima nultih i njihovom roku trajanja na društvenim mrežama, modnim pistama i na koncu u našim ormarima, no fokusirat ćemo se na beauty trend koji se vratio iz ovog desetljeća i ipak neće tako brzo nestati sa scene. U slučaju da niste čuli - sjajne usne su ‘in‘. Matirani ruževi ostaju primamljiva make-up opcija, no često isušuju usne i ne nude spektakl na usnama kako to radi dobar lip gloss - nijanse koje se presijavaju s ili bez šljokica nude višedimenzionalni izgled i svaki look čine barem malo zabavnijima, neovisno o tome nosite li full make-up ili jednostavni maskara + puder look. 

Ako sa sjajilima imate loša iskustva iz prošlosti - ljepljivost i brzo nestajanje s usana, u 2022. situacija je ipak nešto bolja pa formulacije najčešće sadrže njegujuće sastojke poput ulja i hijaluronske kiseline koji koži usana pružaju njegu, čine ih punijima, a bez osjećaja lijepljenja. Malo sjajila i spremni ste za odlazak na posao ili za večernji izlazak, a proizvodi u nastavku iskazali su se kao dobri beauty saveznici. 

image

Glossier Lip Gloss (15,20 eura)/
Dior Addict Lip Glow Oil (261,90 kn; 34,76 eura)

image

ILIA Balmy Gloss Tinted Lip Oil (275 kn; 36,50 eura)/
Maybelline Lifter Gloss (64,90 kn; 8,61 eura)

image

Lancome Juicy Tubes Original Lip Gloss (20 eura)/
Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer (200 kn; 26,55 eura)