SKKN by Kim

Nova skincare linija najpoznatije svjetske influencerice

02. lipanj 2022.

Fotografija: Instagram

Kim Kardashian podvrgla je rebrendingu svoju poznatu KKW Beauty liniju, a u novi SKKN by Kim bit će uvršteno devet novih proizvoda za njegu kože.

Ukoliko ovih dana svratite na stranicu KKW brenda, dočekat će vas obavijest o tome kako je web trenutno van funkcije jer se radi na kreaciji nove, moderne i održive linije - kakvu je Kim oduvijek i zamišljala. Tome u prilog, 1. lipnja pokrenut je Instagram profil brenda SKKN by Kim, koji je u manje od dana skupio rekordnih 105 tisuća pratitelja. "Ljepota počinje kožom", stoji ispod jedne od objava, tik uz sliku koja demonstrira minimalistički dizajn proizvda u nude tonovima, koji već izgledom mame na novu beauty rutinu i asociraju na kremastu teksturu nježnih proizvoda. 

Na novoj stranici brenda SKKN by Kim piše kako je san kreatorica bio premostiti jaz između najboljih dermatoloških stručnjaka i običnih ljudi - omogućiti korisnicima da u svakodnevnu rutinu uvrste najkvalitetnije moguće proizvode. Proizvodi će ući u prodaju 21. lipnja. Na objavljenom videu na Instagramu Kim kaže da joj je cilj bio podijeliti sa svojim obožavateljima savjete i upute kakve bi dala i sestrama, omogućiti korisnicima zaista konkretnu i korisnu liniju proizvoda koje i sama koristi, koji na neki način utjelovljuju sve njeno godinama sakupljano znanje o njezi kože. Linija uključuje proizvod za čišćenje lica, toner, serum s hijaluronskom kiselinom, serum s vitaminom C, glow drops, noćno ulje, hidratantnu kremu, piling i kremu za okoloočno područje, a moći će se kupiti na službenim stranicama brenda. Također, održivost kojoj brend teži manifestira se kroz mogućnost refilla. Cijene će se kretati između tristo i sedamsto kuna po proizvodu, dok će cijena ponovnog punjenja polaziti od 260 kn.

image

Fotografija: Instagram