Estetski tretmani

Novi centar dermatologije otvoren u Zagrebu

25. ožujak 2022.

Fotografije: Promo

Gloria Glam

Efikasni tretmani s uslugom na razini hotela s pet zvjezdica - u Zagreb je stigla nova era dermatologije, po uzoru na slične dermatološke centre u svijetu.

U novoj dermatološkoj poliklinici otvorenoj u Zagrebu dostupni su minimalno invazivni korektivni zahvati, rješenja za opće dermatološke probleme, a jedini u Hrvatskoj nude i Ultherapy cijelog tijela. Pod imenom Estera je otvorena na adresi Trpinjska 7, a specijalnost je praćenje pacijenata kroz sve faze starenja kože i njezinih problema. Dakle, cijela obitelj je dobrodošla - od tinejdžera koji imaju problema s aknama, bake koja dolazi na pregled madeža digitalnim dermatoskopom, mame koja će doći na ultherapy ili Profhilo te tate koji dolazi na elektromagnetsku stimulaciju mišića.

Što se tiče estetske dermatologije, dobrodošli su svi koji žele podignuti kvalitetu svog životnog standarda kroz minimalno invazivne estetske procedure kojima je glavni cilj prirodnost. Neki od tretmana koji se nude u Esteri su Ultherapy, botulinum toksin, dermalni fileri, konturiranje usnica hijaluronskim filerom, PRP (plazma bogata trombocitima), Profhilo, mezoterapija područja oko očiju, kemijski peeling, microneedling i drugi.

image

Dr. Maja Kolić i Ana Volk
Fotografija: KOVAZG photography

Polikliniku Estera otvorile su dvije dugogodišnje prijateljice Ana Volk i dermatologinja Maja Kolić, a njihov sjajan tim ljudi već se sada pokazao kao izbor brojnim zagrebačkim pacijenticama. Novootvorena poliklinika prvenstveno je zamišljena kao mjesto na kojem će se svaki pacijent osjećati ugodno i sigurno.

"Trudimo se biti maksimalno na usluzi našim pacijenticama, od savjetovanja do liječenja. Bilo da je riječ o klasičnim dermatološkim problemima ili estetski dermatološkim zahvatima na koje se odlučujemo ako želimo osvježiti naše lice ili određeni dio tijela, kod nas u poliklinici možete računati na diskretan i konkretan savjet. Sada su posebno popularni tretmani koji će vas pripremiti za ljeto kao što su elektromagnetska stimulacija mišića, ultherapy (zatezanje cijelog tijela) i injekcije za kvalitetu kože tijela", izjavila je Maja Kolić, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije.

image

Jelena Perčin i Jelena Glavić Perčin
Fotografija: KOVAZG photography

image

Jana Fabijanić
Fotografija: KOVAZG photography

image

Teuta Mesaroš
Fotografija: KOVAZG photography

image

Ana Ivančić
Fotografija: KOVAZG photography

 

image

Mia Matić
Fotografija: KOVAZG photography

image

Anja Ozanić
Fotografija: KOVAZG photography