gg izbor

Novi miris poručuje - DA, život je lijep!

21. veljača 2022.

Fotografije: Lancôme

Poznati brend deset godina postojanja slavi unaprijeđenom inačicom parfema La Vie est Belle i poziva na obnavljanje zagovora sreće.

Kada nađemo parfem koji nam se sviđa, vrlo brzo postane neizostavan dio naše beauty rutine. Vraćamo mu se svakom prilikom jer se s tim mirisom poistovjetimo. Već deset godina Lancôme djeluje upravo s tim ciljem - da njihov La Vie est Belle postane sine qua non ženske energije; feminine otmjenosti, individualnosti i kreativnosti. Možemo reći da su u tome uspjeli i zato nas veseli nova inačica poznatog parfema, nastala povodom desete obljetnice inicijalnoga mirisa i slogana koji slavi ljepotu življenja i sreću kao zagovor. Spajanjem evokativnih cvjetova brend pozdravlja novo desetljeće neodoljivog mirisa - njihov Oui, La Vie est Belle potvrđuje svoj kultni status, ali u onaj pouzdano dobar spoj iris pallide, cvijeta naranče i arapskog jasmina donosi nešto neočekivano: esenciju pačulija, biljke balijskog podrijetla koja otkriva intenzivne drvenaste note. To izvorni miris čini još senzualnijim, dragocjenijim i zamamnijim nego prije.

Kreatori parfema doživljavaju novu inačicu kao manifest sreći, a sloganom i nazivom "Oui, La Vie est Belle" poručuju DA životu - da zadovoljstvu, da samoopuzdanju, da ljubavi, da femininoj energiji. Ljepota življenja sačinjena je od malih stvari: nekad je to znak pažnje za sebe ili blisku prijateljicu, nekada dašak proljeća u zraku, a sutra neka to bude onaj poseban jutarnji trenutak koji posvetite njezi i sebi.