gg news

Novi walk-in nail studio otvoren je u centru Zagreba

11. listopad 2022.

Fotografije: Promo

Ovaj studio nudi kompletnu uslugu uređenja noktiju poznatih svjetskih i ekskluzivnih brendova s kojima se do sada nismo imali prilike susresti.

Lijepi nokti i savršena manikura ogledalo su osobne njege i životnog stila i uvijek sa zanimanjem pratimo nove prostore koji su posvećeni uslugama uređenju noktiju i ljepote. Centar Zagreba postao je bogatiji za jednu takvu destinaciju - na adresi Jurišićeva 26 otvoren je walk-in nail studio Les Mains koji nudi kompletnu uslugu uređenja noktiju. 

Koriste vegan i cruelty free proizvode, a osim poznatog CND Shellaca, koriste Nailberry lakove te Margaret Dabs proizvode koji se ekskluzivno mogu isprobati i kupiti u ovoj spa oazi. Poznavateljice brenda znaju da njihove proizvode koristi i kraljevska obitelj, a sada su dostupni za kupovinu u Zagrebu, uključujući i njihov best seller - anti age serum za ruke.

Prostor se proteže na 120 kvadrata i dva kata, sastoji se od osam radnih jedinica za manikuru i pedikuru. Cjelokupan projekt predstavlja spoj luksuza, ugodnosti i sigurnosti, a potpisuju ga OCD arhitekti. Posebno biran miris ambijenta ulazak je u zonu opuštanja i spa iskustvo, a masaža ruku ili nogu stručnjakinja koje su iskustvo stekle u nekim od najboljih salona u Dubaiju, sastavni je dio tretmana za doživljaj umirujućeg rituala. Za vrijeme tretmana ili čekanja na raspolaganju je čaša prosecca, kave ili čaja, a dostupna je i dječja manikura Nailberry lakovima.

Ističe se i muška manikura koja već odavno nije tabu tema. Estetsko uređivanje noktiju i stopala uz opuštajuću toplu kupku, bogati kremasti piling i losion za stopala, lakiranje noktiju CND Shellac trajnim lakom te ritual toplim ručnikom završava se kozmičkom masažom s uljima te "Rose Quartz" kristalima iz Los Angelesa.

Les Mains je klijentima i klijenticama dostupan radnim danom od 9 do 20 sati te subotom od 8 do 16 sati, a pronaći ga možete i na istoimenoj Instagram i Facebook stranici.