Novi look

Oduševio nas je moderni rez Nike Turković

01. travanj 2021.
Fotografija: Privatna arhiva
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Ženstvena frizura jednako kratka kosa - u Nikinom slučaju, apsolutno da.

Vidjeli ste novu frizuru pjevačice Nike Turković? Plavi bob koji nosi već neko vrijeme naša 'it' djevojka je odlučila srezati na kratku kosu smeđe boje - drastična promjena za wow look zbog kojeg i same razmišljamo o odlasku u salon.

Već duže vrijeme razmišlja o ovakvoj promjeni, priznaje nam Nika koju je za promjenu inspirirala glumica Úrsula Corberó, najpoznatija po ulozi Tokyo u hit seriji "Money Heist", koja je također nosila kratki bob, no tek s kratkom kosom dobila je ženstveni, statement izgled. Nika se ujedno vratila i prema prirodnoj boji kose koja naginje smeđoj nijansi, što joj je i bio cilj. 

image
Nikin kratki rez moderna je inačica fudbalerke

"Nisam se osjećala ženstveno s dugom kosom, pa niti s bobom, uvijek sam smatrala da mi bolje pristaje kratka kosa koja daje na karakteru i pristaje meni i mom stilu. Sada s ovakvim lookom se osjećam ženstveno". Ujedno, kratka frizura puno je lakša za održavanje - brzinsko sušenje kose, malo kreme za oblikovanje i to je to, govori. Kratka kosa, osobito fudbalerka, u novoj se sezoni istaknula kao apsolutni trend, a Nikin rez je verzija moderne mullet frizure, koju nose Miley Cyrus i Rihanna. Kosa sa stražnje strane je ostala duža, a lagane šiške idealno uokviruju i naglašavaju crte lice.

Pa ako želite promjenu, savjetujemo hrabri rez poput Nikinog - uz savjet frizera i prilagodbu reza kratka frizura idealno je osvježenje za proljeće u 2021. godini.