Sydney Sweeney

Ona je predstavnica nove generacije Hollywooda: Odlučna, prizemljena, sasvim svoja

04. svibanj 2023.

Fotografije: Louis Canadas

Sponzorirani sadržaj/Lea Ladišić

Odlučna, samosvjesna, sasvim svoja unatoč uspjesima koje niže u svijetu Hollywooda. Glumica Sydney Sweeney predvodnica je nove generacije koja zna što želi.

Iza nje je nekoliko iznimno uspješnih godina, a ispred nje, jednako blistava budućnost - barem ako ćemo to mišljenje temeljiti na dosadašnjim postignućima. Američka glumica Sydney Sweeney ostvarila je uloge u serijama "Sluškinjina priča" i "Oštri predmeti", no veliku pažnju javnosti dobila je nakon uloge Cassie u teen uspješnici "Euforija". Uz to, gledali smo je i u prvoj sezoni serije "Bijeli lotos", a sada su pred njom projekti poput Marvelovog filma "Madame Web", dok je zaokupljena i nizom projekata u sklopu svoje produkcijske kuće Fifty-Fifty Films.

Dok je javnost ponekad promatra kroz prizmu nove seks-bombe Hollywooda, Sydney ističe kako ne želi da njezine uloge određuju i njezin karakter i sliku javnosti o njoj. A to je i pokazala kroz brojne intervjue, kao i poslovne projekte na kojima radi. Kroz dosadašnje uloge, pokazala je zavidan glumački talent, dva puta je nominirana za Primetime Emmy nagradu, dok ju je Time uvrstio na popis Time100Next za 2022, koji uključuje nove ličnosti koje oblikuju budućnost. Jedna od ikona u koju se ugleda je glumica Bridget Bardot i zaista, nije teško uočiti sličnosti između ovih glumica. A uskoro ćemo je gledati i u ulozi "Barbarelle", filmskog klasika iz 1968. koji će sada dobiti novo izdanje, a na njemu je Sydney i u ulozi izvršne producentice filma. 

image

Fotografija: shutterstock editorial/profimedia

"Definitivno sam naučila puno otkako sam doselila u Los Angeles, i ono što sam shvatila jest - ne postoje granice niti okviri u koje se treba smjestiti. Možeš biti tko želiš, bilo da su to modni ili beauty izbori, ili oni duhovni", kazala je u jednom intervjuu i nadodala kako je, za razliku od likova koji su je proslavili, sasvim "obična djevojka". "Definitivno sam više ona make-up free djevojka, koja nosi t-shirt i traperice", govori. 

image

U Los Angelesu
Fotografija: shutterstock editorial/profimedia

U privatnom životu, kada je off-duty stil u pitanju, Sydney nosi spomenuti stil "djevojke iz susjedstva", a kada je riječ o istupima vezanima za glamurozne evente, Sydney nam nudi savršeni spoj Gen-Z estetike koja se miješa s klasikom i ženstvenošću. Njezin stil odaje dojam svježine i suvremenosti, s malom dozom aktualnih trendova, dok je naglasak na klasičnim krojevima i zanimljivim detaljima poput kristala. Neutralne i klasične boje - bijela, siva i crna, njezin su česti izbor kod elegantnih kreacija, a najčešće nosi talijanski dizajn. I po pitanju beauty izbora, teži minimalizmu i jednostavnom izgledu te prirodnoj ljepoti, iako je kroz lik Cassie iz "Euforije" nametnula sasvim nove make-up trendove koje prati nova generacija. 

image

Fotografije: Louis Canadas

Prije svega, ženstvenost i sloboda utkani su u njezinu filozofiju, pa je s razlogom postala i zaštitno lice Armani My Way mirisa koji "I am what I live" filozofijom poziva na otkrivanje novih obzora i krčenje vlastita puta. Linija My Way zamišljena je kao miris nove generacije čija je predstavnica ova 25-godišnja glumica, pobuđuje znatiželju, otvorenost prema novim perspektivama i zacrtavanje vlastita puta u nepoznato, što sve prepoznajemo u njezinom životnom i poslovnom putu. 

image

Na crvenom tepihu u elegantnim kreacijama
Fotografije: shutterstock editorial/profimedia

Nije sklona velikim eksperimentima pa njeguje zdravu, plavu kosu, uživa u nježnim make-up lookovima koji se baziraju na prozračnim nijansama, kao i u drvenastim i puderastim notama koje donosi My Way miris u kojem se spajaju cedrovina, bijeli mošus, burbon-vanilija i iris te citrusi koji se nalaze u gornjim notama. Dok nije sklona kompliciranim rutinama njege (poput lika Cassie koja se budila u 4 ujutro kako bi obavila svoje rituale), priznala je da se voli opustiti uz kućnom tretman s ledenim kuglama, s kojima započinje dan. 

image

Armani My Way tjelovljuje novu viziju ženstvenosti koju predstavlja Sydney Sweeney

"Mislim da je moja filozofija uvijek bila ostati vjerna sebi i raditi stvari na svoj način. Biti svoja, naravno, za mene znači biti sretna i ispunjena, dok istovremeno imam privilegiju utjeloviti toliko različitih karaktera od kojih mogu puno naučiti", zaključila je u jednom od razgovora. Takav stav poklapa se i s onim kojeg Armani My Way miris, čija je glumica zaštitno lice, sugerira sa suvremenim, ženstvenim notama te vizijom slobode i prihvaćanja istinskog "ja".

*Sadržaj je nastao u suradnji: Gloria Glam x Armani