Chanel noviteti

Opijeni smo drvenastim parfemima koji pružaju osvježenje

09. lipanj 2021.
Fotografije: Promo/Chanel

Aromatični parfemi inspirirani bogatim mirisima šume - zemljani, drvenasti, topli i hladni, u spoju nude prava mirisna zadovoljstva koja nam prijaju i u ljetnim mjesecima, pa noviteti iz kuće Chanel dolaze u pravo vrijeme.

"Poput mirisa jakne od tvida koja je posuđena iz njegovog ormara", opisuje drvenasti raskošni miris luksuzne kuće Chanel parfemist Olivier Polge. Aromatičan, inspiriran tajanstvenom prirodom, Chanel Paris-Edimbourg ujedno je svjež i drvenast, miris koji pruža iskustvo šetnje kroz divlji krajolik ili selo. 

Možda se ljeto veže uz cvjetne i citrusne parfeme, no primamljiva nam je kombinacija osvježavajućih, pomalo hladnih parfema koji su inspirirani hladovinom šume i njenim biljkama. Chanelov miris spaja mirise borovnice i tresetnog drva, čempresa, uz vetiver, cedar i dozu lavande. Kompoziciji toplu notu na kraju daju vanilija i mošus, za aromatični i najdrvenastiji parfem ove luksuzne modne kuće. Miris inspiriran muškom kolonjskom vodom i garderobom muškaraca, koja je iznova inspirirala Coco Chanel, još je jedna posveta dizajnerici koja nastavlja živjeti kroz modnu kuću. 

image
Les Eaux de Chanel / Paris - Edimbourg

Drvenasti i aromatični muški miris u Chanelu dolazi i pod imenom Bleu de Chanel, koji spaja svježinu i intenzivnu sandalovinu pa daje savršenu dozu samopouzdanja, a parfem je od sada dostupan i u travel-friendly pakiranju Twist and Spray. Elegantno rješenje za prilike poput putovanja ili odlaska u teretanu, nosite ga kud god krenuli. 

image
Bleu de Chanel / Twist and Spray