Nezaobilazna stanica

Otkrijte čarobni svijet ljepote: Chanel vas poziva na nevjerojatno iskustvo u Rovinju

17. lipanj 2023.
Danijela Goreta

Ako ste zaljubljenik u CHANEL kozmetiku ili jednostavno želite istražiti nove mirisne i kozmetičke kolekcije, "UN ÉTÉ DE CHANEL" je događaj koji ne smijete propustiti.

CHANEL vas poziva na neodoljivo putovanje u Rovinj - idiličnu ljetnu destinaciju koja će vas osvojiti svojom ljepotom. Otkrijte čarobni događaj "UN ÉTÉ DE CHANEL", ekskluzivno posvećen mirisima i ljepoti, koji se održava na prekrasnom Lungomare trgu u Rovinju.

Posjetitelji će imati priliku otkriti široku paletu proizvoda, uključujući nove ljetne esencijale, kultne klasike, mirise iz stalne ponude, LES EAUX DE CHANEL i LES EXCLUSIFS DE CHANEL kolekcije. Osim toga, stručni savjetnici za ljepotu bit će na raspolaganju kako bi vam pružili personalizirano iskustvo i savjete o mirisima, šminki i njezi kože.

------

Otvoren od 1. lipnja do 20. kolovoza 2023. godine, "UN ÉTÉ DE CHANEL" nudi vam priliku da istražite svijet CHANEL ljepote dok uživate u čarobnom okruženju Rovinja. Ovaj događaj je otvoren svakodnevno od 9:00 do 22:00 sata, pružajući vam dovoljno vremena da se prepustite CHANEL iskustvu.

------

"UN ÉTÉ DE CHANEL" čeka na vas na Lungomare trgu, Šetalište Vijeća Europe. Ne propustite priliku da istražite najnovije trendove, uživate u kultnim proizvodima i osjetite čaroliju CHANEL-a u jedinstvenom ljetnom ambijentu. Dopustite da vas CHANEL preplavi elegancijom i ljepotom dok uživate u čarima Rovinja!