4AM

Ovaj beauty brend briše sve ostatke mamurluka s lica

11. rujan 2022.

Fotografija: Instagram/4AM

‘Nismo tu kako bismo popravili vaše loše navike, tu smo kako bismo pomogli koži da izbjegne njihove loše posljedice‘, filozofija je brenda 4AM.

Za one dane kada ste partyjali do jutra ili dane kada jednostavno nemate vremena - odnosno, za sve nas kojima život prolazi užurbanim tempom u kojem nam se ponekad jednostavno ne da provesti 45 minuta u kupaonici kako bismo nanijeli 10 proizvoda za njegu lica. 4AM američki je brend koji se temelji na skinimalizmu, i ne definira dobru skincare rutinu po broju proizvoda, već po korištenju pravih preparata koji odgovaraju potrebama kože. Da je riječ o nešto drugačijem beauty brendu, pokazalo se i 2021. kada su osnivačice Sabrina Sadeghian i Jade Beguelin za lansiranje brenda priredile party u noćnom klubu. 

Jedan od njihovih hero proizvoda su Rest i Rise serumi. Rest sadrži vitamin C i ekstrakt zrna kave koji sprječavaju negativne efekte koje alkohol ostavlja na kožu, dok Rest serum sadrži niacinamid i vitamin B koji vraćaju sjaj koži koja nije dobila svoj osmosatni beauty sleep. Novitet je i Overtime Undereye Mask, silikonska maska za područje oko očiju koja hidratizira, smanjuje podočnjake i podbuhlost. Također, idealna za jutra nakon partijanja. Naravno, osim posljedica mamurluka i alkohola, ovi preparati čuvaju kožu od ostalih štetnih čimbenika poput plavog svjetla monitora i zagađenosti zraka. 

"4AM Skin je napravljen za beskompromisno zauzete ljude koji žive u gradu koji nikada ne spava", kazale su osnivačice, a i sama prezentacija brenda mogla bi vas privući svojom night lux estetikom. Trenutno je dostupan samo u SAD-u, no nadamo se da će ovi proizvodi uskoro postati dostupni i u Europi, barem su tako dali naslutiti putem Instagrama. Više o brendu i proizvodima saznajte na njihovoj službenoj stranici 4AM Skin.