Najbolja zaštita

Ovaj proizvod daje koži prekrasan biserni sjaj dok ju istovremeno štiti od sunca

14. lipanj 2024.

Fotografija: Getty Images 

Dijana Šimunić

Zaštitu kože od štetnog utjecaja sunčevih zraka ne bi trebalo shvaćati olako, naročito ljeti.

Svi već jako dobro znamo kako je zaštita kože ključna tijekom cijele godine, ali posebno je važna ljeti kada više vremena provodimo vani. No znači li to da si uz adekvatnu i pravilnu zaštitu od sunca, ne možemo priuštiti i malo finog ljetnog sjaja i shimmera? Sada možemo imati oboje jer upravo smo na policama drogerija otkrili hit proizvod ovog ljeta.

Olivalovo SunGlow. shimmer mlijeko za zaštitu od sunca sa zaštitnim faktorom 30 osim što pruža visoku UVA i UVB zaštitu za kožu tijela, sadrži i prekrasan sedefasti rose gold shimmer za suptilan, gotovo biserni sjaj kože. Nježne je i svilenkaste teksture koja se lako upija i ne ostavlja bijele tragove, a kombinacija ekstradjevičanskog maslinovog ulja, kakao maslaca i vitamina E dubinski hrani, njeguje i štiti kožu od isušivanja. Neodoljivog je ljetnog, kremastog mirisa kokosa koji se dugo zadržava nakon nanošenja, te ćete se osim po prekrasnom sedefastom sjaju kože, isticati i po ovom neodoljivom mirisu. Nosimo ga i po gradu i na plažama, a savršen je i za ljetne vruće zabave.

A kada smo već u drogeriji, uočili smo još neke novitete u Olivalovoj ovogodišnjoj ponudi proizvoda za zaštitu kože tijela od sunca.

Ove sezone omiljena Olival SUN kolekcija dolazi u osvježenom dizajnu, ali i novih formulacija. Dugi niz godina omiljene formulacije mlijeka, krema i ulja za zaštitu od sunca od sada dolaze bez homosalata i oktokrilena, dok organski UV filtri novijih generacija osiguravaju pouzdanu UVA i UVB zaštitu od sunčevog zračenja. Profinjene svilenkaste teksture, njegujući sastojci, ugodni finiši na koži i prekrasan kremasti miris kokosa koji se „provlači“ kroz kolekciju osvojit će apsolutno sve ljetoljupce.

SunCream. krema za zaštitu lica i vrata od sunca SPF 30 lagane je i brzoupijajuće teksture te pruža visoku zaštitu od UVA i UVB zračenja, ne ostavlja bijele tragove prilikom nanošenja te može služiti i za svakodnevnu zaštitu kože ispod makeupa, a idealna je za uravnoteženu do suhu i zrelu kožu.

SunStick. Multiprotect za zaštitu od sunca SPF 50 nemasni je stick koji ostavlja potpuno transparentan mat finiš na koži i u potpunosti bez bijelih tragova ili masnih ostataka. Namijenjen je visokoj zaštiti najizloženijih i posebno osjetljivih dijelova lica i tijela od UVA i UVB zračenja, a obožavaju ga rekreativci, sportaši i svi koji puno vremena provode na otvorenom kada je lice najviše izloženo suncu. Pogodan je i za zaštitu tetovaža ili sličnih dijelova kože koji traže posebnu njegu i pažnju (uši, nos, madeži, područje nadusnice), a može se koristiti i za obnavljanje (reaplikaciju) zaštite kroz dan, u gradu ili na plaži.

Nježne teksture SunMilk. mlijeka hidratiziraju i njeguju kožu, ne ostavljaju bijele tragove prilikom nanošenja, a možete birati između zaštitnih faktora 20, 30 i 50.

SunOil. ulja pružaju visoku zaštitu kože od UVA i UVB zraka uz zaštitni faktor 30 ili 50. Osnovna prednost ovih ulja u odnosu na druga je brzo upijanje pa ne ostavljaju dugotrajne masne tragove, a koži vraćaju prirodni sjaj, elastičnost i mekoću.

SunKids. kolekcija za zaštitu dječje kože od sunca sastoji se od 3 proizvoda i također je dobila novi izgled ambalaže i osvježene formulacije s organskim UV filtrima novijih generacija. Krema i mlijeka zaštitnih faktora od 30 do 50 pružaju visoku zaštitu od UVA i UVB zraka bez osjećaja težine i bijelih tragova. Lako se nanose, još lakše razmazuju i brzo upijaju, što olakšava korištenje zaštite od sunca i često nanošenje na dječju kožu.

Svi Olival proizvodi su dostupni u drogerijama, supermarketima, a cjelokupan je asortiman dostupan na www.olival.hr.