Fenty Beauty

Over the top ruž za usne

15. rujan 2022.

Fotografija: Fenty Beauty

Petu obljetnicu prve make-up linije Fenty, glazbenica i poduzetnica Rihanna odlučila je proslaviti ružem za usne u pakiranju obgrljenom kristalima Swarovski, a u prodaju je pušteno samo sto komada.

Fenty Icon 5th Anniversary Case i punjenje u obliku ruža za usne tvore jedinstvenu kombinaciju ugode i luksuza. U potpunosti prekrivena kristalima Swarovski, od kojih je svaki ručno apliciran, nova Fentyjeva kutijica za ruž na zaista dostojan način obilježava važnu godišnjicu publici omiljenog make-up brenda i simbola Rihanninog beauty carstva. Rihanna je kao zagovornica i glasnogovornica more is more estetike ponudila još jedno rješenje kojim sigurno neće razočarati fanove, a za ovu unikatnu kombinaciju potrebno je izdvojiti 4950 kn, odnosno 658,65 eura.

Jedan je to od onih ruževa koje nipošto ne želite zagubiti u hiru večernjeg izlaska, ali i onaj ‘it‘ proizvod koji će obasjati čitavu make-up policu. Dizajnirano da traje, pakiranje je limitirano: u prodaju je pušteno samo stotinu komada i linija u ovom trenutku još uvijek nije rasprodana. Uz sami proizvod priložena je i potvrda o autentičnosti, kako bi se između klijenata i brenda nastavilo njegovati i graditi povjerenje. Pri odabiru ruža kupac sam odabire Fenty Icon nijansu koju će naknadno uklopiti u svoju "5th Anniversary" kutijicu za ruž. Hoće li to biti jedna od trendi jesenskih nijansi poput bež ili tamno smeđe ili pak klasična crvena? Izbor je i više nego sladak.