Za volumen i sjaj

Ovi proizvodi naglasit će vaše prirodne kovrče

13. svibanj 2021.
Gloria Glam

Zdrava kosa puna volumena i sjaja, ono je što Kérastase čini sinonimom za nepogrješivu kvalitetu, a svaka linija mijenja svijest i nosi snažnu poruku

Ako ste i dalje u potrazi za savršenim proizvodima koji će naglasiti vaše prirodne kovrče, na tržište su stigli noviteti koji će vas sigurno razveseliti. Nova Kérastase linija naziva Curl Manifesto već je zaludila beauty svijet jer je namijenjena upravo tom tipu kose. Znamo da kovrče nije baš jednostavno održavati i njegovati i da taj tip vlasi zaista iziskuje posebnu njegu za uvijen, sjajan i zdrav izgled, zbog čega su ih žene često izbjegavale i radije birale ravnjanje i feniranje. 

Istraživanja su pokazala da do prije par godina čak 80 posto žena nije prihvaćalo svoju prirodno kovrčavu kosu, ali se situacija danas poprilično promijenila jer sve više žena želi njegovati svoju "prirodnu" kosu i smatraju da su zbog nje jedinstvene. 

Nova linija Curl Manifesto namijenjena je upravo ženama koje žele naglasiti svoju kovrčavu i valovitu kosu. Linija od osam proizvoda omogućuje kosi da ponovno diše, bez osjećaja težine, suhoće i dehidracije. Ona pruža intenzivnu njegu svim vrstama kovrčave kose zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji za hidrataciju, osnaživanje i definiciju.

--- 

Hidratizirajući Manuka med, ojačavajući ceramid i definirajući glicerin, kombinacija su koja kovrčavu kosu čini 74% hidratiziranijom, 99% otpornijom na lomljivost i s 81% više definicije. U konačnici, ova linija spaja luksuz s izvrsnom izvedbom, koja potiče žene da nose svoje kovrče ponosno i pune samopouzdanja.

S linijom Curl Manifesto, slavimo sve vrste i teksture kose i napredujemo u ambiciji da omogućimo najbolju moguću luksuznu njegu kose svim ženama. Svaka kosa zahtijeva individualan pristup i tretman, a u beauty svijetu već godinama postoje tretmani koji žene oduševljavaju iz dana u dan. Svoj tretman možete rezervirati u nekom od ovlaštenih Kérastase salona i potpuno se prepustiti zasluženom užitku i vrhunskoj njezi za svoju kosu.