Izbor mirisa

Kako se osjećate? Imamo idealan parfem za svako raspoloženje

11. listopad 2020.
Fotografije: Promo
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Patite za ljetnim danima, uživate u jesenskoj atmosferi ili ste strastveni istraživač prirode - imamo parfeme koji će odgovarati svakom raspoloženju.

Miris ima posebnu moć da nas odvede barem na trenutak na neka druga mjesta, u druga vremena, pa i da utječe na raspoloženje. Poznato je da parfem može djelovati antistresno, može nas smiriti i podignuti raspoloženje - dovoljan je jedan špricaj na zglob ruke. Parfumeri ih ne proizvode samo kako bismo lijepo mirisali već oko mirisa grade cijelu priču i raspoloženje kojemu najbolje pristaje. U jesensko vrijeme skloni smo promijeniti izbor pa smo izabrali one za svaki osjećaj. Pronađite sebe i trenutne želje u jednom, ili nekoliko njih. 

Raspoloženje: summertime sandness

Ne znamo miriše li Lana Del Rey po ovom parfemu, no ako ste nostalgični i još uvijek ne prihvaćate da su bezbrižni dani puni sunca iza nas, citrusna raskoš Chloe parfema biti će od pomoći. Ruža i mandarina miješaju se s cedrovinom i bijelim jantarom i čine savršeni prijelaz iz ljetnog u jesensko. Dostojna zamjena za lepršavu ljetnu haljinu.

image
Chloé Rose Tangerine (65 funti)

Raspoloženje: dijete jeseni

Napokon jesensko vrijeme, uskačem u omiljeno mekano pletivo, stavljam šešir na glavi i ispijam topli, jesenski napitak. Kesteni, žuto lišće, miris topline, jesenski feel će uz Margiela Replica Coffe Break biti potpun, s neodoljivim notama vanilije i čokoladnog moussea.

image
Maison Margiela Replica Coffee Break (130 dolara)

Raspoloženje: možemo li spakirati kofere?

Giorgio Armani My Way parfem je egzotična mješavina mirisa citrusnog bergamota iz Italije, cvijeta naranče iz Egipta te tuberoze i jasmina iz Indije. Ograničeni smo što se tiče putovanja, no ako žudite za njima, pustite da vas u istraživanje neotkrivenih kutaka svijeta povede miris.

image
Giorgio Armani My Way (985 kn)

Raspoloženje: jedno s prirodom

Miris svježeg čempresa i zemljani mirisi vinove loze spajaju se u Jo Malone parfemu koji potiče avanturistički duh, uz koji ste spremni za izlet u prirodu te odmor duha i tijela. 

image
Jo Malone Cypress & Grapevine (250 dolara)

Raspoloženje: kod kuće je najljepše

Više ste onaj tip koji voli ostati u kući, odjenuti omiljenu pidžamu i svileni ogrtač i ugodno predvečerje provesti u naslonjaču uz dobar film ili knjigu? Doza zavodljivog chica idealno se uklapa u tu atmosferu, a nalazi se u bočici Chanel Coco Mademoiselle L'Eau Privee parfema. Bijeli mošus, jasmin i ružine latice kućnu atmosferu podižu na novu razinu. 

image
Chanel Coco Mademoiselle (146 dolara)

Raspoloženje: idemo večeras van?

Kada se raspoloženje prebaci na suprotno od ovog prije navedenog i probudi se želja za večernjim izlaskom, preporučujemo dozu Toma Forda, čovjeka koji zna stvar-dvije o glamuru i dobrom provodu. Tom Ford Black Orchid će utažiti želju za izlaskom...ili će je potaknuti?

image
Tom Ford Black Orchid (150 dolara)

Raspoloženje: spremna za nove izazove

Za ambiciozne i spremne za sve nove izazove, Valentino ima novi Voce Viva parfem koji mirisom ulijeva dodatno samopouzdanje. Gardenija iz porodice božura, cvijet naranče i mandarine te bergamota za početak dana su idealni spoj. "Budi svoj, voli samoga sebe i nikad ne odustaj od svojih snova", poručila je Lady Gaga koja je zaštitno lice ovog parfema.

image
Valentino Voce Viva (535 kn)

Rasploženje: Treat yourself

Nećemo vam reći da se ne počastite možda novim cipelama ili onom torbicom koju već dugo gledate, no ako imate mali "treat yourself" trenutak, mirisno cvijeće će najbolje podignuti raspoloženje. Umjesto u vazi, što kažete na ono u žutoj bočici. Prepoznajte ga po Gucci Bloom natpisu. 

image
Gucci Bloom (579 kn)