Manekenka koja voli jednostavnost

Privlačnost ‘obične‘ slip haljine i boho detalji za savršeno vjenčanje

06. listopad 2020.
Fotografije: Instagram/Promo
Ines Madunić
Ines Madunić

Njemačka manekenka Toni Garrn udala se za glumca Alexa Pettyfera, a jako nam se sviđa njezina jednostavna haljina i boho stiliziranje.

U njezinom rodnom gradu Hamburgu održano je maleno vjenčanje na otvorenom, i to ni godinu dana nakon zaruka. Manekenka Toni Garrn podijelila je na svom Instagramu fotografiju s vjenčanja s glumcem Alexom Pettyferom, kojeg najbolje pamtimo iz "Magic Mikea" uz riječi "Sad me stvarno možeš zvati ženicom ('wifey')", referenca na njegov status kojim je objavio zaruke. 

Manekenka je nosila slip haljinu Lumina boje šampanjca brenda Rat & Boa. Metalik model kombinirala je s velikim pletenim šeširom koji je vrpcom svezala tako da opušteno pada na njezina leđa. Sve je davalo dojam boho vjenčanja na plaži, iako je lokacija bila hladni Hamburg. Toni se na storyjima pitala je li haljina "previše ljetna za 10 stupnjeva".

Možda najzanimljivije u svemu je to što haljina košta 135 funti, odnosno oko 1.120 kuna, osobito s obzirom na to da vjenčanice znaju koštati i do deset puta više. Za eleganciju ipak nije potrebno previše novca. Oko vrata je imala crni šal koji je držao kosu na mjestu, s kojom nije radila ništa ekstravagantno - samo ju je pustila. Na storyjima je također podijelila selfie iz kupaonice, na kojem se vidi da ima jednostavne zlatno-crne naušnice, a dodala je i narukvice. Šminka je bila jednostavna i prirodna. 

"Neki ljudi vjenčaju se sa svojim najboljim prijateljem, neki sa srodnom dušom. Ja sam dobio oboje", napisao je Pettyfer na društvenim mrežama, koji je odabrao crno odijelo sa sitnim uzorkom.