gg izbor

Pronašli smo iznimnu njegu za suhe i ispucale usne

20. siječanj 2023.

Fotografija: IMAXtree

Usne zaslužuju njegovanje koje podrazumijeva više koraka od samog nanošenja balzama. Oblozi za trenutno popunjavanje i zaglađivanje kože usana naš su izbor u ovim hladnim mjesecima.

Uz područje oko očiju, koža usana čini najosjetljiviji dio lica. Unatoč tomu, prilikom njegovanja lica skloni smo zanemariti ovaj dio kože koji je, osobito u zimskim i hladnim danima, osjetljiv, lako puca i suši se te tako poprima prve znakove starenja. Osim nepovratnog procesa starenja, mnogi vanjski čimbenici pospješuju pojavu bora i borica te postupni gubitak tonusa kožnog i mišićnog tkiva - pušenje i dugotrajno izlaganje UV zrakama neki su od njih. 

Usne i njihova kontura su vrlo često podložne značajnoj dehidraciji i gubitku tonusa. Stvaraju se borice i dolazi do opuštanja, što će za posljedicu imati lošije definiranu konturu usana. Biologique Recherche zato je predstavio Liftkiss, cjelovitu njegu koja usnama pruža potrebnu zaštitu. 

image

Biologique Recherche Liftkiss oblog za usne (24 eura)

Riječ je o prethodno natopljenom bioceluloznom oblogu koji intenzivno obnavlja oštećene usne i njihovoj konturi daje volumen. Već od prve upotrebe vidljivo se smanjuju dehidracijske bore, usne su glađe i popunjenije, za ljepši završni rezultat. Liftkiss savršeno prianja i prilagođava se usnama, a obogaćen je aktivnim sastojcima - formula maske ispunjena je hidracijskim aktivnim sastojcima, pruža trenutačni učinak popunjavanja usana, a istovremeno smanjuje osjećaj neugodnosti. Ekstrakt zubobiljke (Acmella Oleracea) ograničava mikrokontrakcije koje uzrokuju pojavu bora na području usana.

Liftkiss ima tri pravca djelovanja: popunjavajuće, u čemu glavu ulogu ima hijaluronska kiselina koja vraća hidrataciju; obnavljajuće, što znači da čak i najsuši tipovi kože postaju gipkiji i ugodniji te zaglađujuće djelovanje, pa kontura usana izgleda čvršće i "podignuto". Cijena jednog obloga je 24 eura, a Liftkiss je dobar izbor za svaki tip kože i usana, osobito one dehidrirane i suhe.