Beauty inovacija

Pronašli smo mirisnu njegu za obojenu kosu

27. travanj 2023.

Fotografija: launchmetrics.com/spotlight

Gloria Glam

Inovativna tehnologija beauty brenda predstavlja nam proizvod koji zaglađuje, omekšava i olakšava oblikovanje kose, a pritom je ne otežava.

Nova boja kose najlakši je put do promjene i osvježenog izgleda, a ono što ne želimo je isušena i beživotna kosa koja slabi pod utjecajem jakih boja. Srećom, danas su koloristima na raspolaganju nježnije boje koje njeguju kosu, kao i proizvodi za zaštitu koji će ujedno pojačati dugotrajnost i živost boje.

Iz brenda Leonor Greyl dolazi takva inovacija - brend predstavlja Crème de Soin à l’Amarante, regenerator za lakše raščešljavanje koji vraća sjaj, ima anti-age učinak i štiti boju kose od UV zraka. Glavi sastojak ovog proizvoda je amarant, simbol besmrtnosti za Grke te sveta biljka za Inke, Asteke i Maje, a poznat je kao cvijet koji nikada ne vene. Njegove snage kriju se u proteinima, mineralima i vitaminima koji garantiraju regeneraciju i antioksidacijski učinak.

Leonor Greyl Crème de Soin à l’Amarante sadrži ulje kao i ekstrakt sjemenki amaranta - ulje ima regenerirajući učinak za obuzdavanje vlasi i zaštitu kose od starenja uzrokovanog sunčevim djelovanjem, dok sjemenke jačaju kosu, pojačavaju sjaj i osiguravaju lakše raščešljavanje, mokre ili suhe kose.

image

Leonor Greyl Crème de Soin à l’Amarant dolazi po cijeni od 60 eura 

Regenerator ne sadrži sintetičke konzervanse zahvaljujući svojoj kiseloj pH formuli kombiniranoj s trostrukim slojem konzervansa biljnog porijekla: grejpfruta, iđirota i crne koprive, a jednostavno se nanosi po duljini pramenova i na vrhove nakon pranja. Proizvod na kosi treba ostaviti da djeluje dvije minute prije temeljitog ispiranja, a osim njegujućih karakteristika, sviđa nam se i njegov opojni mediteranski miris, s notama mimoze, ruže, ljubičice i cedra.