Novi Lancôme

Pronašli smo osvježavajući, cvjetni miris savršen za ljeto

07. srpanj 2023.

Fotografije: Promo
 

Gloria Glam

Ambasadorica brenda Zendaya predstavlja novi, poboljašani miris koji je nadahnut prirodom i znanstvenim inovacijama.

Prije četiri godine Lancôme je posvetio ženstveni miris novoj generaciji žena koje su poimanje osnaživanja okrenule naglavačke. Ambiciozne, velikodušne, snažne, no uključive, promijenile su predodžbu o samoostvarenju vlastitim primjerom i osnažile ostale žene u nastojanju da ostvare snove na svoj način.

U 2023. poriv za stvaranjem novog svijeta snažniji je nego prije - novim mirisom Idôle Now Lancôme se zalaže za izradu mirisa posvećenih cilju i vrijednostima zajednice Idôle. Ambasadorica mirisa je Zendaya koja utjelovljuje suvremeni duh Idôlea svojim postignućima, snagom i spremnošću da pokori svijet.

image

Lancôme je predstavio novi Idôle Now cvjetni miris

Idôle Now dostupan je u novoj bočici živahne estetike koja se odlikuje toplim bojama vatrenog praskozorja. U skladu s nijansama bočice na vanjskom je pakiranju otisnut novi uzorak s mantrom koja potiče na borbu za vlastite ideale. Cvjetni miris je simbioza sastojaka prirodnog podrijetla i znanosti. Poboljšana ruža odlikuje se olfaktivnim profilom koji naglašava sve prirodne značajke prepoznatljiva cvijeta brenda Lancôme s pomoću inovativnog postupka prenamjene sastojaka.

image

Miris je dostupan na službenoj stranici brenda

Sljubljivanjem esencije i destilirane vode za potrebe Idôlea prvi je put nastala okrepljujuća nota koja blista u samoj srži mirisa Idôle Now. Prirodna orhideja otkriva zamaman puderasti miris, a ekstrakcijom sastava prirodnoga cvjetnog mirisa poput olfaktivne fotografije navedena tehnologija omogućila je parfumerima da ga kopiraju bez branja ili uništenja biljke. Vanilija obogaćuje mirisni trag Idôle Now još opojnijim i senzualnijim elementom, dok kruška daje svježinu i živahnost.