Pervan Hair Salon

3 bezvremenske i najtraženije frizure

11. prosinac 2020.
Fotografije: Nikola Zelmanović
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Nakon više kampanja za domaće i strane brendove, Pervan Hair prva je samostalna kampanja Ivana Pervana, snimana po ukusu našeg poznatog hair stilista.

Vlasnik frizerskog salona Pervan Hair Salon, Ivan Pervan, kraj godine zaokružio je samostalnom kampanjom, kojom naglasak stavlja na prirodnu i zdravu kosu u pokretu, na izvedivu i ženi svake dobi dostižnu frizuru. 

Kroz tri modela Pervan je kroz kampanju prikazao stvarne frizure koje s bezvremenske, uvijek prisutne i kod njegovih klijentica su najtraženije. Naglašava, trend ove sezone je zdrava kosa prirodnog volumena blagih tekstura, kosa koja je u pokretu s koloracijom prirodnih tonova s mekim šiškama i slojevitosti u šišanju. Inspiracija i model Ivanu je bila Elena Dizdar.

Prva frizura ravna je kosa, prirodnog volumena s naglaskom na zdravi i njegovani izgled. Kao drugi look Pervan prikazuje bezvremenski stil frizure inspiriran s Brigite Bardot, u nešto izražajnijoj teksturi i valovima sa šiškama, dok je treći stil uvijek prisutni ponytail rep kojem profinjenost daju bogati valovi. 

Za fotografije je zaslužan Nikola Zelmanović, kosu potpisuje Ivan Pervan za Pervan Hair Salon, a Marko Tolić zaslužan je za make-up.