Priprema za ljeto

Prvi korak prema top formi koji ne bi trebali preskočiti

23. lipanj 2020.
Fotografija: Unsplash
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Ako ste se zapustili za vrijeme karantene, još uvijek stignete poraditi na ljetnom izdanju za plažu. Stručni savjeti i preporuke u Farmacia Sportskom savjetovalištu su prvi korak prema top rezultatima.

Ne postoji definicija savršene linije, no lifestyle koji uključuje uravnoteženu prehranu i redovitu tjelovježbu temelji su zdravog života. Neki su se tijekom ovog izazovnog razdoblja odlučili pokrenuti, no neki su pauzirali i promijenili prehrambene navike i rutinu, pa nisu sretni s trenutačnom formom. Za popravak linije i fitness navika nije kasno, a jedna od prvih zdravih odluka su mišljenje i savjeti stručnjaka. Farmacia Sportsko savjetovalište u Areni svoje prijašnje i nove klijente dočekuje u novom ruhu uz mjerni uređaj Accuniq BC 720 koji nudi sve potrebne funkcije kako bi se zadovoljila detaljna analiza sastava tjelesne mase.

Uz osnovne parametre mase, visine te detaljne analize mišićne strukture, udjela vode, abdominalne pretilosti, što ga čini odličnim alatom za planiranje prehrane i treninga, izvještaj omogućuje i grafičko praćenje rezultata ponovljenih mjerenja te spremanje više od 30 parametara putem aplikacije i QR koda. Nakon mjerenja od desetak minuta slijedi interpretacija rezultata i preporuka prehrane u obliku detaljnog plana i smjernica za unos dodataka prehrani prema potrebi.

Mjerenje na novom uređaju Accuniq među prvima su isprobali radijska voditeljica i rekreativna trkačica Aleksandra Milinković, koreografkinja i idejna začetnica projekta &Ballet Andrea Solomun, fitness influenserica Tea Kravaršćan te model, glumac i fitness entuzijast Marko Mićunović.

Za mjerenje se možete naručiti telefonski (01/206-8827), cijena mjerenja na Accuniq uređaju iznosi 150 kuna, a izrada plana prehrane 200 kuna. Više informacija o uslugama Sportskog savjetovališta u Areni i ostalim Farmacia lokacijama možete pročitati i na web stranicama Farmacije