Beauty vijesti

Putujuća prodavaonica brenda Kiehl‘s dolazi u četiri grada

23. studeni 2021.

Fotografije: Promo

Sponzorirani članak

Sjajne vijesti za kraj godine dolaze iz poznatog njujorškog brenda kozmetike koji nastavlja približavati svoje proizvode sve većem broju skincare ljubitelja.

Poznati kozmetički brend Kiehl's osnovan je prije 170 godina u njujorškoj četvrti East Village kao klasična ljekarna. Nasljeđe, tradicija i znanja iz područja kozmetike, farmacije, botanike i medicine do danas su se zadržali kao temelji ovog brenda u čijoj ponudi nalazimo neke od omiljenih kozmetičkih proizvoda. Za kraj 2021. godine, Kiehl's priprema novosti - predstavljaju prvu putujuću prodavaonicu koja će posjetiti četiri lokacije - u Zagrebu, Splitu te prvi put i u Rijeci i Osijeku. Ovim projektom, uz dovođenje daška New Yorka na nove lokacije priča brenda se nastavlja i širi.

Radi se o prijenosnom podiju koji će predstavljati Kiehl's svijet, a na policama se nalaze poznate formule brenda, uz besplatnu analizu kože i konzultaciju sa savjetnicima. Brend ostaje vjeran svom Recycle & Be Rewarded programu nagrađivanja pa će se u mobilnoj prodavaonici moći reciklirati prazne Kiehl’s ambalaže i zauzvrat preuzeti nagrade.

"Sretni smo što nastavljamo širiti našu Kiehl's priču. Nakon lansiranja online prodavaonice u srpnju ove godine, sljedeći korak bio je predstaviti Kiehl's na lokacijama na kojima još nismo prisutni. Idejno rješenje u obliku mobilne prodavaonice povezalo je našu želju da osiguramo najkvalitetniju njegu našim kupcima, ali i da ostanemo vjerni našoj politici održivog poslovanja, s obzirom na to da je podij već prethodno korišten za razne Kiehl's projekte u kojima smo sudjelovali. Možemo reći kako je ovaj projekt još jedan lijep dodatak u nastojanju da nastavimo dostavljati najkvalitetnije proizvode i ljubav prema skincareu našim kupcima", rekao je Matija Posavec, brend direktor Kiehl’sa za regiju Adria Balkan.

Proizvode brenda koji već godinama pomažu kod obnove i jačanja kožne barijere te njeguju kožu, uz formulacije s visokim koncentracijama biranih sastojaka potražite na ovim lokacijama u sljedećim terminima:

  • City Center one East, Zagreb - 22.11. - 28.11.
  • Tower Centar Rijeka - 30.11. - 5.12.
  • Joker Split - 7.12. - 15.12.
  • Portanova,Osijek - 17.12. - 23.12.