#purebeauty

Favoriti Alex Dojčinović: ‘Za tijelo koristim proizvode za bebe u kombinaciji s laser tretmanom‘

13. svibanj 2020.
Fotografija: Ronald Goršić/ Hanza Media
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Što je to prirodna ljepota i kako izgleda #purebeauty otkrivaju nam naše sugovornice u razgovoru o njezi i malim ritualima u kojima uživaju. Mali razgovor o ljepoti vodili smo i s jednom od naših najpoznatijih modnih dizajnerica.

Poduzetnica i vlasnica modnog brenda Lei Lou, Aleksandra Dojčinović vrijeme koje smo proveli u karanteni provela je radno. Kada je epidemija tek počela, Alex je morala zatvoriti vrata svog dućana, no posao nije stao jer je njezin tim u početku karantene zbog koronavirusa izrađivao i donirao zaštitne maske. Iako ispunjenog rasporeda, Aleksandra ne zaboravlja na beauty rituale, a nama je otkrila kako brine o koži lica i tijela te kosi, i što za nju znači istinska ljepota.

image
Dizajnerica i vlasnica brenda Lei Lou s nama je podijelila fotografiju bez šminke 

O istinskoj ljepoti i samopouzdanju...

Nije moguće generalizirati kada o tome govorimo, ali jedno je sigurno - istinska ljepota ne krije se u vanjštini, već upravo u samopouzdanju osobe, ne samo nas žena. Naravno, samopouzdanje mora imati pokriće u vještinama i znanjima kojima baratamo, jer svaka površnost odbija, baš kao i neskromnost.

Beauty rutina...

Ujutro i uvečer lice perem Biobazinim micelarnim uljem, prije spavanja obavezno nanesem Lierac maglicu. Što se tiče njege tijela, koristim isključivo proizvode za bebe u kombinaciji s laser tretmanom Accent Prime od kojeg je koža apsolutno savršena. Ovih dana naučila sam se i sama isfenirati, koristim Hydrate.Me.Wash proizvode brenda Kevin Murphy koji kosi daju super sjaj i mekoću. Otkrila sam i fenomenalne Eleven četke za feniranje i Dyson fen. Uglavnom, osjećam se kao beauty profesionalka (smijeh).

Beauty savjet?

Zdrava prehrana, punoooo vode i dobar serum u kombinaciji s kremom za lice. U mom slučaju to su DNA Dr. Brandt Pearl serum i krema jer imam mješovitu kožu.

Razlog za osmijeh u izolaciji...

Kao i većina privatnih poduzetnika, cijelo vrijeme sam radila. Veselile su me neke malene stvari, šetnje ili dostava ručka iz omiljenog restorana. Prijateljica mi je danas rekla: "Pa, nismo niti znale kako nam je život nekoć bio lijep". I to je stvarno jedna velika istina koju smo, nadam se, svi spoznali.