#PUREBEAUTY

Razgovor o ljepoti s Katarinom Baban: ‘Uzalud sve kremice ako nisi sretna sama sa sobom‘

30. ožujak 2020.
Fotografija: Marko Todorov/Hanza Media

Što je to prirodna ljepota i kako izgleda #purebeauty otkrivaju nam naše sugovornice u razgovoru o njezi i malim ritualima u kojima uživaju i od kojih ne odustaju niti u vrijeme izolacije. Iz svog doma javila nam se glumica Katarina Baban. 

Ako na Instagramu pratite Katarinu Baban, vjerojatno uživate u njezinim zabavnim i duhovitim storyjima. Uvijek s osmijehom na licu, vrckava glumica koju gledamo i u seriji "Drugo ime ljubavi" zbog cjelodnevnih snimanja serije svaki dan započinjala je na frizuri i make-upu. Boravak u izolaciji sada joj dolazi kao oporavak, a kosa i koža lica odmaraju.

Vrijeme u karanteni provodi s dečkom i svojom mačkom, a kako joj izgledaju mali beauty rituali te što je za nju istinska ljepota, otkrila nam je u razgovoru i poslala nam i svoj #purebeauty selfie. 

image
Nakon svakodnevnih snimanja i teškog make-upa, Katarina se u izolaciji regenerira

O ljepoti i ženskom samopouzdanju...

Ono što žena zrači. Zvuči kao floskula kad kažemo da ljepota dolazi iznutra, ali to je nepobjediva činjenica. Uzalud sve kremice i tretmani ako nisi sretna sama sa sobom, u svom tijelu. Žena koja voli sebe i svoje tijelo zna da joj je samo nebo granica.

O beauty rutini... 

Imam nekoliko kremica koje kombiniram ovisno o trenutnom stanju kože. Samoizolacija će mi definitivno obnoviti kožu jer sam proteklih godinu dana bila pod hrpom šminke što se već i vidi. Redovito koristim La Roche Posay kozmetiku, a uz nju kombiniram i kremicu od Dr. Obagija za proširene pore. 

Za kosu koristim Cotril liniju već par godina i obožavam njihove proizvode, iako bi sad već bilo na redu dobro šišanje zbog svakodnevnog tretiranja kose na setu. Zadnjih par dana mi se mota po glavi ideja da se sama ošišam, ali nadam se da će ta ideja iščeznuti.

Beauty savjet

Beauty sleep uz dobru anti-age kremicu. Dobar san obnavlja cijelo tijelo pa se budimo ljepši nego smo legli. A kad si se već probudila ljepša nego jučer, nemoj to upropastiti stresom jer on uništava sve što je dobar san odradio. 

Razlog za osmijeh u izolaciji...

Dečko i mačka. On je najduhovitija osoba koju poznajem, a ona je najslađe biće na planeti.