Bezvremenska ljepota

Razmazite svoju kožu čistim zlatom

30. listopad 2020.
Fotografije: Promo
Gloria Glam

Zlato volimo ne samo u svom nakitu, nego i kozmetici, a upravo je to glavni sastojak novih proizvoda koji su obogaćeni i najboljim anti age sastojcima za poboljšavanje tonusa kože i intenzivnim učinkom korekcije bora.

Ove godine svi žudimo za malenim luksuzima koji bi nam uljepšali svakodnevnicu. Zlato je tako postalo glavni trend u nakitu - što veće, to bolje, bila je premisa ovog ljeta. Zlato, znak imućnosti i slika iznimnosti, simbol glamura i prestiža u svem svojem sjaju, kraljuje i na području kozmetike.

U svemu tome, shvatili smo i da je briga za naše zdravlje među najvećim prioritetima te da njega kože i organizma mora biti na prvom mjestu. 

Ovdje u priču ulazi Kozmetika Afrodita, koja je predstavila novosti u liniji Pure Gold Divine 24 Ka Afrodita Proffesional, a to su raskošni Lifting serum i Ulje za ljepotu. Oba su prepuna anti-age sastojcima, ali glavna zvijezda ipak je - zlato. 

Čestice čistog zlata, sojini izoflavoni i iznimno visoke koncentracije dermokozmetičkih sastojaka uhvaćeni u raskošne teksture znatno poboljšavaju tonus kože i djeluju s intenzivnim učinkom korekcije bora.

image
Afrodita Professional Pure Gold Divine 24 Ka linija bogatija je za dva nova proizvoda - liftig serum i ulje za ljepotu

Dopustite da vas u Pure Gold Divine 24 Ka raskošnom Lifting serumu razmaze mrvice čistog zlata, ali i više od 50 pomno odabranih aktivnih i ostalih podupirućih, hidrantnih i njegujućih sastojaka. 

Iznimna koncentracija najboljih anti-age aktivnih sastojaka djeluje s dugoročnim učinkom uspostavljanja staničnih funkcija na razini mlađe kože (biomimetički peptidi i izoflavoni); s trenutačnim i dugoročnim učinkom popunjavanja bora (kompleks bioaktivnih peptida i morski kolagen); s optimalnim stanjem navlaženosti koje traje cijeli dan (tehnologija hidratantne molekularne mreže); s luminoznim učinkom vidljivo preporođene kože (zlato).

Sastojci

Zlato u svojem najčišćem obliku (24 karata) dokazano djeluje u smislu pomlađivanja kože, zaglađivanja bora i poboljšanja tonusa kože. Zlato aktivira elektrone u stanicama kože, što potiče proces stanične komunikacije, obnove i rasta stanica. 

Bioaktivni peptidi potiču stanice da se brže dijele i sintetiziraju više kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Posljedično usporavaju kronološko i fotostarenje kože te je svestrano pomlađuju: vidljivo učvršćuju kožu, zaglađuju reljef kože i djeluju s intenzivnim učinkom korekcije bora.

image
Raskošni lifting serum za normalnu do suhu kožu

Atelokolagen, odnosno patentirane mikrosfere morskog kolagena prilikom nanošenja prodiru u gornje slojeve epiderme, intenzivno na sebe vezuju vlagu i nabreknu u deset puta veći volumen. Osiguravaju učinkovito smanjenje bora u sat vremena od nanošenja i vidljivo zatežu kožu.

Lifting serum nanesite na očišćenu i više puta zaredom toniziranu kožu na područje lica, vrata i dekoltea. Zatim prema potrebi nanesite i odabrani proizvod za njegu. Za dodatni osjećaj ugode na koži preporučujemo da u serum u dlanovima umiješate još tri do pet kapi raskošnog Ulja za ljepotu Pure Gold Divine. 

Raskošno Ulje za ljepotu s česticama čistog zlata, savršena harmonija njege hladno prešanog djevičanskog ulja bijele limnante i mrvica čistog zlata, jednostavno je najbolja njega za suhu kožu. Ulje bijele limnante smatra se jednim od najboljih emolijensa jer je prirodni izvor triglicerida i karotenoida. S vitaminima i s više od 90-postotnim sadržajem dugih lanaca masnih kiselina osigurava intenzivnu regeneraciju i antioksidativno djelovanje,  a s visokim udjelom prirodnih antioksidansa na koži stvara zaštitnu barijeru i pomaže pri sprječavanju gubitka vlage.

image
Pure Gold Divine 24 Ka raskošno ulje za kožu

Tri do pet kapi raskošnog ulja Pure Gold Divine u dlanovima umiješajte u raskošni Lifting serum Pure Gold Divine (ili bilo koji drugi odabrani proizvod za njegu) i nanesite na područje lica, vrata i dekolte ili ulje nanesite samo na kožu nakon nanošenja odabranog proizvoda za njegu. 

Proizvodi Pure Gold Divine 24 Ka Afrodita Professional su dostupni u:

- 3 Afrodita Beauty Centra & shopa u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center Trg Drage Iblera 10)

- online trgovini: webshop.afroditacosmetics.com

- odabranim kozmetičkim salonima partnerima Kozmetike Afrodita

image
Danica Zorin Mijošek, osnivačica Kozmetike Afrodita

"Godine 1970. zaljubila sam se; zaljubila u kozmetiku i njegu kože. Svoj sam život posvetila razvoju učinkovite i kvalitetne kozmetike – kozmetike koja inspirira svoje korisnike već pedeset godina. Raskošni Lifting serum predstavlja savršenstvo; u njemu su spojeni najnoviji rezultati znanosti, najbolji aktivni sastojci i veliko kreativno nadahnuće svih mojih suradnika. A raskošno ulje za ljepotu s česticama čistog zlata, savršena harmonija njege hladno prešanog djevičanskog ulja bijele limnante i mrvica čistog zlata, jednostavno je najbolja njega za suhu kožu. Odaberite najbolje za svoju kožu i bit ćete oduševljeni rezultatima." (Danica Zorin Mijošek, osnivačica Kozmetike Afrodita)

image
gg x Afrodita