Stoljeće inovacija

Rješenje za suhu i oštećenu kosu pronašli smo u jednom njegujućem proizvodu

13. travanj 2022.

Fotografije: Promo

Sponzorirani članak

Sto godina traje ljubavi prema kosi - Keune svoj rođendan obilježava uz veliki party u Amsterdamu, novitete i inovacije!

Ključna je za zdravlje, a tako i za ljepotu, hidratacija je, kao što znamo, neizbježna u svakodnevnoj rutini njegovanja kose, kože, tijela. Na kosi se pak nedostatak vlažnosti gotovo odmah vidi. Svima nam poznat osjećaj na dodir suhe, lomljive i kose bez sjaja, a u prilog zdrave i snažne frizure ne ide niti često stiliziranje, oblikovanje i sušenje, kao niti vanjski uvjeti koji su posebno izazovni kod izmjene godišnjih doba. 

Na tržištu su zato zastupljeni proizvodi s tehnologijom zaključavanja vlasi koja ima sposobnost dodavanja hidratacije i zaglađivanja kutikule kose. Brend Keune predstavio je revolucionarnu Lumi Coat Supreme kremu koja hidratizira, zaglađuje i obnavlja suhu i oštećenu kosu. Gelaste je teksture i prikladna za sve tipove kose - gustu, grubu i kovrčavu kosu, bez otežavanja, a kao sredstvo za zatvaranje oštećenja na kosi aktivira se djelovanjem topline. Veganska formula štiti kosu od topline do 230°C, pomaže kod frizzy efekta, popravlja oštećene vrhove, pomaže u raščešljavanju i oblikovanju kose, poboljšava prirodnu teksturu i obnavlja suhu i oštećenu kosu - što je najčešći problem s kojim se u ovim mjesecima susrećemo. 

image

Novi proizvod - Keune Lumi Coat Supreme krema za njegovanje suhe kose 

Ova inovacija dolazi ususret stotog rođendana brenda Keune, koji stalnim inovacijama postavlja nove trendove na beauty sceni te radi na poboljšanju zdravlja kose i vlasišta. Brend je inače krenuo od male nizozemske obiteljske firme i probio se na svjetsku scenu, uz poštivanje osnovnih načela od kojih je sve krenulo. Vjeruju u odgovornost svih nas o brizi za naš planet, životinje i ljude koji na njemu žive. Povodom stotog rođendana, održat će i spektakularni party u Amsterdamu te će tako proslaviti dosadašnji uspjeh i najaviti nove projekte. Kroz desetljeća djelovanja, njihov rad obilježile su brojne suradnje, od kojih je posljednja ona s hrvatskim eco-friendly brendom Lunilou. 

image

Posljednja suradnja beauty brenda je ona s lunilou 

Keune proizvode za profesionalnu njegu, kao i novi proizvod možete pronaći u Keune frizerskim salonima uz savjetovanje stručnjaka, u Keune webshopu ili u Keune Hair Pointu.

image

Keune slavi 100 godina uspjeha i brige za kosu