Za promjenu looka

Sanjate o savršenim kovrčama? Osvojite uvijač za kosu

07. srpanj 2020.
Fotografije: Promo 
Gloria Glam

Poznato je da one s kovrčavom kosom sanjaju o potpuno ravnim vlasima, dok žene s potpuno ravnom kosom žele lijepe i definirane kovrče - barem povremeno. Rješenje vam je na dohvat ruke - osvojite BaByliss uvijač s kojim ćete postići novi look za tren.

U užurbanom vremenu u kakvom živimo, brojni su nam gadgeti za njegu i stiliziranje neophodni, a među njima nam je na listi želja i uvijač za kosu. BaByliss Curl Secret uvijač nudi jednostavno i brzo rješenje za čvrste kovrče, a s njim se mogu postići i opušteniji, romantični valovi. Ima dvije razine temperature i tri vremenske razine, te se može pohvaliti s auto curl tehnologijom, odnosno vi samo odaberete prame koji on automatski uvije. 

BaByliss Curl Secret uvijač ima i ionsku tehnologiju koja eliminira statički elektricitet te ima i keramički premaz za zaštitu. Ako volite kovrče, ali ih rijetko nosite jer nemate vremena, ovo je idealno rješenje za vas, a možete ga osvojiti prijavom na naš newsletter

Jednostavno se prijavite do 13. srpnja, provjerite svoj e-mail 14. srpnja kada vam stiže naš newsletter i svojim kreativnim odgovorom nas oduševite i osvojite BaByliss Curl Secret u golden rose nijansi! 

Dobitnik: Mario Bilankov, Vela Luka