GG X L‘Oréal Professionnel Paris

Sasvim posebna beauty oaza u centru Zagreba: U ovaj salon ne dolazi se samo po - frizuru

05. srpanj 2023.
Srđan Sandić/ Sponzorirani sadržaj

U frizerstvo se zaljubila još u djetinjstvu, a ljubav prema njezi i stiliziranju kose pretvorila je u uspješan posao u kojem uživa - u samom centru Zagreba otvorila je i sasvim drugačiji frizerski salon.

Mirna Barišić mlada je frizerka i vlasnica Karmell Ateliera u strogom centru Zagreba. Simpatična, otvorena, topla i iznimno profesionalna od malih nogu je u poslu te je predanim radom privukla ponajbolju klijentelu koja želi, voli i traži kvalitetu, efikasnost i postojanost.  

Njezin salon privlači pažnju promišljenim dizajnom koji je inspiriran "londonskim" stilom uređenja i iz kojeg nećete željeti tako brzo izaći jer je u samom centru salona veliki bar, koji služi kao čekaonica i mjesto za opuštanje u vrijeme friziranja pa su na početku mnogi pomislili kako se radi o kafiću. S Mirnom smo razgovarali o karijeri, njezinom salonu i proizvodima kojima najviše vjeruje.

Barišić je svoj karijerni put gradila u Londonu, a u Zagreb se vratila kako bi domaćim klijenticama ponudila drugačije iskustvo. 

"Konzultacije su moj najdraži dio u kojemu s klijenticama provodimo svega nekoliko minuta, ali nam to znatno olakšava kako bismo došli do konkretnog problema te s njima u miru komunicirale o tome što žele dobiti i kako im olakšati svakodnevno korištenje proizvoda za kućnu upotrebu. Tu je i bar koji je dio čekaonice, ali i centralni dio salona u kojemu klijentice provode vrijeme dok proces traje. Radna mjesta su podijeljena na četiri mala otoka s osam jedinica odvojenih prema stajlingu i koloraciji. Spa dio je, pak, poseban zbog svih tretmana koje radimo ali i zbog posebnog ugođaja i opuštanja", veselo nam je ispričala ova mlada frizerska entuzijastica koja naglašava kako se u njezin salon ne dolazi samo po frizuru - već po iskustvo, individualni pristup i dozu relaksacije. 

"Individualan pristup kosi podrazumijeva temeljite konzultacije, analizu vlasišta i kose, preporuku za odgovarajuće proizvode te pripremljen plan za sljedeći termin ovisno o potrebama. Klijentice mi često znaju reći: ‘Mirna, molim te, ti misli o tome što i kada trebam raditi, nemoj da ja moram misliti.‘ I stvarno, kada se vodimo time, imamo najbolje rezultate jer ipak smo mi tu da mislimo o vašoj kosi umjesto vas", objašnjava Mirna, a u sve to smo se imali prilike i uvjeriti jer nam je Mirna pokazala završne rezultate dvaju tretmana bojenja kose - prekrivanja izrasta te bojenje French Balayage Pearls tehnikom. 

image

Kijentici Jasmini sijedi izrast u potpunosti je prekriven iNOA L‘Oréal Professionnel bojom za kosu bez amonijaka, za ugodan miris. Široki spektar iNOA nijansi olakšava kreiranje savršene nijanse koja čini kosu 48% sjajnijom.

------
image

Mirna nam je na Jasmini pokazala bojenje kose tehnikom French Balayage Pearls kojom se postižu savršeni pramenovi s dimenzionalnim i blistavim efektom.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji GG x L‘Oreal Professionnel Paris