GG POP UP PAPER

Self Care Affair s Jelenom Veljačom - ne propustite novi broj lifestyle novina

29. listopad 2021.

Fotografija na naslovnici JELENA BALIĆ
Kreativno vodstvo i styling seta ROMANO DECKER
Styling odjeće IVANA KARAPANĐA
Make-up SIMONA ANTONOVIĆ
Kosa SARA RABOTSKI @ SALON GLAMOUR
Nokti Manos by Ivana
Jelena Veljača nosi naušnice Swarovski

Ne propustite treće izdanje gg pop up papera: ovog puta razgovaramo o brizi o sebi - lice s naslovnice je Jelena Veljača, ali donosimo vam intervjue s estetskim kirurgom, make-up artisticom, bavimo se muzikoterapijom, ali i njegom lica te tijela.

Živimo u poprilično nemilosrdnom svijetu, da ne kažem teroru, kad je riječ o ljepoti i fizičkom izgledu. Počevši od društvenih mreža i Instagram filtera sa sposobnošću mijenjanja fizionomije lica i tijela, do koncepata zbog kojih ćemo navodno zauvijek ostati savršeni i mladi. Ali nećemo. Ovdje se radi o samo još jednoj zabludi koja potiče gomilu nezadovoljstva, nesigurnosti i frustracija. Zbog toga smo ovaj broj gg pop up papera u suradnji s Eucerinom odlučili posvetiti nekim drugim definicijama ljepote – onima koje prije svega zagovaraju njegu, veličaju izvornu, prirodnu ljepotu i ne skrivaju nesavršenosti.

Ako nas pitate, mi se inspiriramo upravo takvim – savršeno nesavršenim ženama, njihovim osobnostima, karakterima i hrabrosti da pokažu svoje ‘pravo lice’. Jer one se ne skrivaju iza najnovijih filtera već dapače – promoviraju, potiču i podupiru prirodnost i self care u svakom obliku.

Jedna od njih je i lice s naše naslovnice – Jelena Veljača koja u balansiranju sa svim svojim životnim ulogama, ostaje dosljedna sebi, ne skrivajući svoje mane, ali jednako tako ističući da joj je pametna njega kože najvažnija karika u njezinom viđenju (i održavanju) ljepote.

Složili smo se s njom u jednome – važno je progovarati o ovakvim temama i poticati autentičan, a ne lažan izgled. Jer, kako i sama Veljača kaže: istina je lijepa. zdrava koža je lijepa. čista kosa je lijepa. čisti zubi su lijepi. osmijeh je najljepši. Pred vama je niz tema kroz koje smo progovorili o toj vječno nedostatno dohvatljivoj sintagmi ‘briga o sebi’. Pozivamo vas da nam se pridružite na tom putu i ne zaboravite koliko je važno sebe razmaziti pametnom njegom i ono najvažnije – ostati svoj.

Novi broj gg pop up papera očekuje vas na prodajnim mjestima - ne propustite lifestyle novine za 10 kuna.