gg izbor

Sjajila s kojima nema ljepljivog osjećaja na usnama

12. svibanj 2022.

Fotografije: Promo

Jako su efektna, čine da se usne doimaju većima i punijima, njeguju ih i obogaćuju potpuno neodoljivo glossy efektom.

Kao odmor od matiranog ruža i visoko pigmentiranih tekstura, preferiramo lagane, osvježavajuće i slasne teksture u obliku sjajila za usne. Gloss je ponovno na snazi jednako kao što je bio početkom tisućljeća, no danas su ipak sjajila naprednija u smislu formulacije: njeguju usne, daju im neodoljivi sjaj i ne lijepe se pa nema one nepoželjne ljepljivosti i kose na usnama. 

U duhu nostalgičnosti, i Lancome je prije nekoliko mjeseci izbacio novu varijantu svog kultnog Juicy Gloss sjajila za usne, koje dolazi u tubici kakve se svi sjećamo. Sjajila ipak češće pronalazimo u pakiranju s četkicom koja olakšava nanošenje sjajila za usne. Uz prozirne ili nježne nijanse naglašenog sjaja koje možete odabrati za prirodni make-up look, na usnama se nose jarka sjajila, poput crvenog ili boje fuksije.

image

Fotografija: IMAXtree

Ako težite Y2K looku, prije sjajile rub usana obrubite s olovkom u tamnijoj ili istoj nijansi. Efekt će biti itekako upečatljiv, a usne vizualno punije. Izabrali smo sjajila koja imaju jako dobre recenzije i za koje smo sigurni da neće nestati s usana u prvih  minuta nošenja. 

image

Rare Beauty Stay Vulnerable Glossy Lip Balm (18 dolara)/ Honest lip gloss (18 eura)/ NARS Afterglow Lip Shine (27 eura)

--- 

image

Fenty Beauty Gloss Bomb sjajilo za usne (190 kn)/ NYX Butter Gloss sjajilo za usne (60 kn)/ Pat McGrath Lust Gloss (260 kn)

image

Lancome Juicy Tubes (21 funta)/ Maybelline Lifter Gloss sjajilo za usne (60 kn)