MAKE-UP NOSTALGIJA

Sjajila u tubi službeno su se vratila kao najveći beauty throwback ove godine

05. svibanj 2020.
Fotografija: Lancome
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Proizvod po kojem pamtite svoje make-up početke? Svakako za mene lip gloss u tubi, kada mi je umijeće šminkanja bilo nepoznanica, a taj slatki sjaj na usnama sasvim dovoljan izvor sreće.

Sjećate se onih sjajila za usne u tubicama koji su imali slatki miris voćnih bobica, ostavljali su naglašeni sjaj i uglavnom nam se zbog njih kosa lijepila za usne? Scenom vladaju plišane trenirke, Lindsey Lohan i Britney Spears, a u torbama svi nose lip gloss. Dobrodošli na početak tisućljeća jer Lancôme vraća ovaj nostalgični make-up dodatak ravno u 2020. u čast '00 godinama.

Slobodno možemo reći da je ovo ikonski beauty throwback - za svoju dvadesetu obljetnicu, beauty brend u prodaju vraća Juicy Tubes koje će po cijeni od 20 dolara biti dostupne u Sephori, naravno, uz slatki miris i okus. Sjajila za usne dostupna su u 20 nijansi - 12 sparkle nijansi sa šljokicama, četiri jelly nijanse i četiri cream. Do ovog trenutka zaboravljeni u prošlosti, Juicy Tubes sada dolaze u prepoznatljivom pakiranju s poznatim aplikatorom koji olakšava nanošenje, a nose se samostalno za sjaj ili preko omiljene nijanse ruža.

image
Fotografija: Instagram

Lancôme je ovu vijest podijelio na Instagramu i naišao na opće oduševljenje svih obožavateljica i vjerujemo da će zalihe brzo nestati.

image
Lancome Juicy Tubes, 20 dolara u Sephori