Noćni booster

Skintegra ima novi serum koji zaglađuje kožu dok spavate

15. prosinac 2022.

Fotografije: Promo

Zbog svojeg bogatog sastava Lunar serum koncentrat dovodi do sjajnije, ujednačenije i blistavije kože već jutro nakon korištenja u večernjoj rutini.

Volimo proizvode koji rade u našu korist dok spavamo - serumi i boosteri tu se pokazuju kao najbolji saveznici koji beživotni ten pretvaraju u blistavu i sjajnu kožu. U ovom razdoblju godine, kada koža treba dodatnu njegu zbog češćih neprospavanih noći i partyja, proizvodi koji ciljano vraćaju blistavost koži u fokusu su rutine njegovanja. 

Brend kozmetike Skintegra za kraj 2022. predstavlja Lunar Serum Concentrate, serum koji je zapravo koncentrat za zaglađivanje i naprednu njegu dehidrirane kože sa znakovima starenja. Anti-age noćna njega za lice bez obzira na godine i tip kože u bočici.

Moćan koncentrat formuliran je s inovativnim peptidima koji djeluju kao akceleratori prirodne stanične izmjene, snažnim čuvarima kože Palmitoyl tripeptide-1 i Palmitoyl tetrapeptide-7 peptidima, visokomolekularnom i niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom, pantenolom, probiotičkim fermentima, aminokiselinama, glicerinom i madekasozidom (cica).

Peptidi u sastavu zaslužni su za zaglađenost i hidratizaciju kože, djeluju protiv prvih znakova starenja, a sjajna su alternativa kiselinama i retinoidima jer potiču prirodne procese stanične obnove bez iritacije. 

Lunar Serum Concentrate voljet će koža koja je dehidrirana i umorna, koža sklona sitnim začepljenjima i suhim ljuskicama te ona koja traži anti-age njegu.  Tekstura serumskog koncentrata je tekuća, neljepljiva i prigodna za sve tipove kože, a proizvod se može koristiti ispod bilo koje kreme ili serumske emulzije prilagođene tipu i potrebama kože. Nekoliko kapljica poslužit će kao hidratantna baza za svakodnevnu njegu, a za wow učinak ujutro proizvod je poželjno koristiti kao ampulu u nešto izdašnijoj količini. Više informacija nalazi se na Skintegra stranici, a do kraja tjedna nalazi se na 15 posto popusta uz kod LUNARSERUM15.