‘Umak‘ za tijelo

Stigla je nova beauty poslastica za preplanuli ten s Rihanninim potpisom

27. travanj 2021.
Fotografije: Promo
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Gel tekstura za njegu i blistavost kože koja simbolizira ljetne dane i noći nalazi se na našem popisu želja.

Mi smo spremni za ljeto, iako naša koža možda i nije. Srećom, Rihanna se pobrinula za ovakve detalje i s novim proizvodom poručuje da je ljetna sezona otvorena. S prvim toplim danima i modnim kombinacijama koje otkrivaju kožu, koja je do sada bila pokrivena s nekoliko slojeva odjeće, na sunce izlazi naš blijedi, neosunčani ten. Zato, dok se ne osunča, Fenty Beauty je predstavio proizvod koji će ten učiniti sjajnijim i izgledom preplanulim.

Body Sauce novi je gel za tijelo koji funkcionira kao all-over glow proizvod s laganim prikrivanjem. Dolazi u sedam različitih nijansi koje bi trebale zadovoljiti potrebe svakog tena i prilagoditi se boji kože. Čak i više od same boje, ovaj proizvod izgleda primamljivo zbog sjaja koji ostavlja na koži.

Tekući proizvod gel teksture može se nanijeti na tijelo poput kreme, no Rihanna preporučuje da se nanosi četkom, kako bi što bolje "sjeo" na kožu. Osim senzualnog sjaja, on ujedno njeguje i hidratizira kožu, za što su zaslužni sastojci poput babasu ulja i vitamina E. Prigodan je za svako vrijeme, osobito za ljetne vrućine jer se unatoč vlažnosti i znoju otporna tekstura neće skinuti s kože. S obzirom na to da je sjajna koža koja izgleda preplanulo uvijek poželjna, želimo ga koristiti već sada. 

Navodno ga Rihanna nanosi već neko vrijeme i prije nego što je Body Sauce službeno pušten u prodaju, no teško je reći, Rihannina koža ionako uvijek izgleda neodoljivo blistavo. 

image
Fenty Beauty Body Sauce Luminizing Tint, 48 dolara