So Pleasing

Make-up s potpisom Harryja Stylesa poziva na kreativnost

03. listopad 2022.

Fotografije: Pleasing

Iako količinski skromna, Stylesova kolekcija make-up proizvoda oduševila je publiku. Kao i dosad, brend se fokusirao na obilje boja, sjaja i glamura te "over the top" estetiku.

Kreativni um Harryja Stylesa definitivno ne miruje. Nismo ni izašli iz kina gdje smo gledali film u kojem je debitirao kao glumac, a već je svoj beauty brend Pleasing nadogradio novom kolekcijom, i to onom koja konačno uključuje i make-up. Za Pleasing i inače vrijedi pravilo da pravila nema, a da su sve boje i više nego dobrodošle. Paleta pigmenata u prahu, sjajni finish koji se može koristiti kao sjajilo na usnama, očima i licu te proizvodi kremaste teksture koji se, pomiješa li ih se s vodom, mogu koristiti i kao sjenila i kao rumenila, i kao bilo kakav nanos boje - linija se sastoji od proizvoda koji su svi odreda višenamjenski i zaigrani, te potiču i same korisnike na kreativu i zabavu. Jer make-up nije samo finalni rezultat, već je i čitavo putovanje na kojem guštamo. U kombinaciji sa Stylesovim već popularnim proizvodima - lakovima za nokte - pripremite se minimalizam i clean girl estetiku zauvijek pospremiti u ormar.

image

Fotografije: Pleasing

Make-up linija nastala je u suradnji s pariškim modnim dizajnerom Marcom Ribeirom, koji je odgovoran i za dizajn odnosno pakiranja u kojima dolaze ove beauty poslastice. Jedinstveno, šareno i kreativno je kako bismo ih mogli opisati, a Ribeirin potpis vidi se i u zajedno s novom kolekcijom lansiranoj hudici, koja se prodaje u limitiranom broju te okrunjuje suradnju dvojca. Ako razmišljate o kupnji nove linije, požurite, jer ako u nešto možemo biti sigurni kad su proizvodi Harryja Stylesa u pitanju, to je onda činjenica da se rasprodaju rekordnom brzinom. Informacije o cijenama i dostavi možete pronaći na službenim web stranicama Pleasinga.