gg beauty

Stylish ruž za podatne i zavodljive usne čeka vas uz novi broj magazina Gloria Glam

25. ožujak 2023.

Fotografije: Promo

Gloria Glam

U našoj je torbici uvijek barem jedan dobar ruž za usne, a u novoj proljetnoj sezoni favorit je hidratantni ruž za usne kremaste teksture i intenzivne boje.

Dani su duži i topliji, modne kombinacije su lepršave i razigranije, a make-up se temelji na snažnijim bojama i sjajnim teksturama. Slobodno vrijeme provodimo na terasi, listajući stranice novog izdanja magazina Gloria Glam, a poklon koji smo pripremili uz proljetno izdanje je postojan i njegujući ruž za usne koji dolazi u neodoljivoj couture ambalaži. 

Intenzivna i primamljiva nijansa više nije jedino što očekujemo od ruža za usne - s beauty inovacijama, na raspolaganju su nam formulacije koje istovremeno njeguju, postojane su i traju kroz cijeli dan, a takav jedinstveni spoj efektne boje i maksimalne ugode pronašli smo u Sisley Phyto Rouge ružu za usne. Njegov kompleks Hydrobooster hidratizira usne, svilenkasta tekstura uz kvalitetna ulja poput kamelije i jojobe omekšava i hrani kožu, dok ekstrakt smeđe alge popunjava usne i štiti ih od isušivanja. 

Uz novi broj magazina Gloria Glam za koji smo na 220 stranica pripremili inspirativne teme, pregled trendova i razgovore s kreativcima, na dar vas očekuje Sisley Phyto Rouge u nijansi 21, koja će se idealno uklopiti u proljetne modne priče.