#PUREBEAUTY

Tara Rosandić o beauty ritualima u izolaciji: ‘Fokusirala sam se na zdrave navike‘

29. ožujak 2020.
Fotografija: Tomislav Kristo / Hanza Media 
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Što je to prirodna ljepota i kako izgleda #purebeauty otkrivaju nam naše sugovornice u razgovoru o njezi i malim ritualima u kojima uživaju i od kojih ne odustaju niti u vrijeme izolacije. Prva od njih je glumica Tara Rosandić koja je s nama podijelila i svoj #purebeauty selfie bez šminke. 

Boravak u izolaciji možda se ne sviđa nama, no naše lice, tijelo, kosa i kože će u ovom razdoblju uživati. Bez teškog make-upa, raznih tretmana kose i noktiju, lošeg vanjskog utjecaja onečišćenog zraka, napokon će prodisati i zablistati u svom prirodnom izdanju. O tome kako joj sada izgleda svakodnevna njega, što je za nju istinska ljepota i koji bi beauty savjet podijelila razgovarali smo s kazališnom i televizijskom glumicom Tarom Rosandić.

image
Tara u izolaciji uživa sa svojim ljubimcama

O pravoj ljepoti i samopouzdanju....

- Žena se osjeća lijepo kada je na sigurnom, u okolini koja je tretira s poštovanjem. Takvu ljepotu uživam vidjeti, pogotovo u današnjim okolnostima.

Moja svakodnevna njega...

- Prilično mi je poremećena rutina, ali fokusirala sam se da uspostavim zdrave navike u novim uvjetima. Sada se mogu vratiti relaksirajućim ritualima s proizvodima za lice i tijelo brenda Reviderm, dok mi kosu hrani linija Aveda Dry Remedy. Srećom, sve svoje proizvode mogu još uvijek sigurno nabaviti: Reviderm preko njihovog web shopa, a Ruža Aveda Pure se preko svojih društvenih mreža brine za klijentice, dostavom individualiziranih proizvoda. Sretna sam što su uz mene i u ovom drugačijem ritmu života, ja ću biti uz njih u borbi koja ih očekuje.

Beauty savjet...

- Biti nježna prema sebi, na koji god način! Pravo je vrijeme za vježbati kako isključiti svijet (ma što se sve događalo izvan naše moći) i čuti svoje potrebe. Ne možemo pomoći drugima ako se prvo ne pobrinemo za sebe.

Razlog za osmijeh...

- Kako ih ne bi bilo! Zahvalna sam što mogu pomoći zaštiti svoju obitelj i sugrađane samo time da #ostajemdoma. Nikad nije bilo jasnije kako je najbitnije je da se imamo, ostalo ćemo već sve smisliti.