GG X ARMANI BEAUTY

Tatjana, Vanda i Zala: Što povezuje tri uspješne žene?

27. ožujak 2023.

Fotografije: Franjo Matković
Kreativno vodstvo: Romano Decker
Styling: Ana Nikačević
Make-up: Marijana Gluić - Baka za Armani Beauty
Stilisti kose: Ante Pažanin

Sponzorirani sadržaj

One su snažne, strastvene i svoje, dijele ljubav prema životu, slobodi i opojnim parfemima koji predstavljaju te vrijednosti.

Radijska i TV voditeljica Tatjana Jurić, glumice Zala Djuric i Vanda Winter su samosvjesne, snažne žene, vjeruju u sebe i glasno izražavaju svoje stavove. Ove tri različite žene povezuje strastvenost i sloboda za koju se svakodnevno bore. S Tatjanom, Zalom i Vandom smo razgovarali o pojmu ženstvenosti, ženama kojima se dive, o predrasudama s kojima se susreću te stvarima kojima uvijek kažu "da". 

"Kako godine idu, sve sam blaža prema sebi. Biti žena koja sazrijeva i preuzima odgovornost je divno putovanje", otkriva voditeljica Tatjana Jurić, koju svaka prepreka, predrasuda i izazov čine glasnijom u izražavanju svojih stavova. I zagrebačka glumica Vanda Winter divi se zrelim i mudrim ženama, a strast su joj obitelj i posao.

"Ženstvenost je pravo žene da uživa u sebi i svemu onome što jest", govori Vanda. Uz stavove i osobnosti ovih žena slaže se i Armanijev kultni parfem Sì, u čije su se prepoznatljivo i snažno crveno ruho i same odjenule za potrebe našeg snimanja. "Ženstvenost je senzualnost, ljubav koja teče kroz svaku ćeliju tijela...Uvijek kažem ‘da‘ svemu što me čini sretnom!", otkriva nam slovenska glumica Zala, a cijeli razgovor s ovim inspirativnim ženama nalazi se u novom broju magazina Gloria Glam.


*Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji: Gloria Glam x Armani Beauty