Byredo

Tears in the Rain - imamo novi make-up favorit omiljenog brenda

02. travanj 2021.
Fotografija. Byredo Promo
Ines Madunić
Ines Madunić

Novi proizvodi stižu iz Byreda - za početak proljeća, naglasak je na očima.

Prošle godine kultni brend Byredo razveselio nas je svojom prvom make-up linijom kada smo na popis želja stavljali njihov Vanity Box i paletu sjenila "Prismic" s 18 nijansi. Taman za proljeće stiže i nova kolekcija proizvoda za oči. Kako ćemo još neko vrijeme nositi zaštitne maske, oči su u fokusu pa Byredo predstavlja novu paletu sjenila od pet nijansi, tekući tuš u dvije nijanse i maskaru. 

Veganski proizvodi posebno su napravljeni da traju pa tako maskara nosi naziv "Tears in the Rain", obećavajući vodootpornost i formulu koja jamči da će na trepavicama ostati 24 sata. Zaboravite "crne suze" i nosite maskaru sa samopouzdanjem čak i po kiši, poručuju iz Byreda. 

Tuš u smeđoj nijansi može služiti za najpreciznije linije na kapku zahvaljujući aplikatoru, a prije nego što se osuši možete ga koristiti i kao sjenilo ako ga malo razmažete. Paleta sjenila dolazi u već poznatoj zlatnoj ambalaži koja podsjeća na školjku, a inspirirana je 70-ima pa otud i naziv: Dysco. Sastoji se od nijansi poput nježno roza, bež sa šljokicama i bakrena. Sjenila su lako razmaziva i dugotrajna pa ih možete nanijeti i prstima. 

image
Byredo noviteti

Svi su proizvodi dostupni na Byredo webshopu po cijeni od 40 do 70 dolara.