GG izbor

Stiže beauty novitet jednog od najpopularnijih brendova

05. siječanj 2021.
Fotografija: Unsplash
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Popularni brend za njegu kože polako širi i make-up ponudu kojom opasno konkurira i snažnim imenima.

Kultni brend The Ordinary širi svoju ponudu s još jednim proizvodom koji je dio svake make-up torbice. Osim pudera, ovaj cjenovno prihvatljivi brend najavio je korektore u širokoj paleti boja, odnosno u 21 nijansi. Svaka je naznačena sa slovom koje označava ton kože (Y kao yellow, R kao red...), što će sigurno olakšati odabir savršene nijanse. 

Od 19. siječnja na retail stranici Ulta Beauty bit će dostupni korektori po cijeni od oko 50 kuna, čime The Ordinary nastavlja s dobrim omjerom kvalitete i cijene, što je u prvom redu i privuklo njihove vjerne korisnike. Novi korektori su veganski i ne sadrže alkohol i ulja, a obećavaju visoku moć prekrivanja koja se prilagođava području oko očiju jednako dobro kao i ostalim dijelovima lica na kojim se žele prekriti nesavršenosti poput akni ili hiperpigmentacija.

image
The Ordinary korektori

Iako je u prethodnoj godini pala prodaja pudera i korektora, što je razumljivo zbog pandemije koronavirusa, iz brenda vjeruju da svojim transparentnim pristupom mogu zadržati hype koji se stvorio oko ovoga brenda, osobito u 2020. godini. Nakon što su prije nekoliko godina predstavili pudere, korektori dolaze kao pojačanje koje će, usporedno s trendom prirodnog looka, na licu uz laganu formulu ostavljati neutralni finiš.