7 kombinacija za nokte

Tko kaže da morate imati iste nijanse laka na rukama i nogama?

17. lipanj 2020.
Fotografije: Promo 
Ines Madunić
Ines Madunić

Usklađene nijanse laka za nokte na rukama i nogama su ok, ali ove godine sve je pomalo ekstra pa ako se želite izdvojiti morat ćete se malo zaigrati bojama.

Ovo će ljeto obilježiti jarke i intenzivne nijanse, a ako razmišljate koju ćete boju izabrati, neonske su bolje nego nude. Jednostavnije pastelne boje kombinirajte jedne s drugima i poigrajte se bijelom, koja sjajno ide uz intenzivnije nijanse. Među hit tonove ljeta svakako se ubrajaju tirkizna i koraljna, ali i narančasta i jarko ružičasta.

Kad birate koju ćete nijansu staviti na ruke, a koju na noge, razmislite o svojim najčešćim ljetnim kombinacijama, ali i obući. Tamnije nijanse bolje će izgledati u kombinaciji sa svijetlim sandalama, dok će se pastelne i svjetlije nijanse istaknuti s tamnijom obućom. 

Jarko roza + jarko narančasta

image
Le Vernis By Lancôme Rose Flirt + Catrice Nail Up And Be Awesome

Ako ne možete odoljeti jarkim nijansama i obožavate pomicati granice, ovo je kombinacija za vas. Obje snažne i na prvi pogled boje koje se ne slažu, roza i narančasta definitivno će podići svaki look. 

Blijedo žuta + bijela

image
Douglas pastel Mimosa flower + OPI Alpine Snow

Za one koji ipak vole nešto mirnije kombinacije, blijedo žuta i bijela bit će idealne. Dovoljno ćete se istaknuti, a opet nećete pretjerati. Možete ih nositi uz bilo koju odjevnu kombinaciju. 

Narančasta + crveno-narančasta 

image
Wet'N'Wild Heatwave + Essie Geranium

Tako blizu, a tako daleko - narančasta na rukama, a nešto tamnija na nogama dobitna su kombinacija ovog ljeta. Obje su intenzivne, a zajedno nisu toliko dijametralno suprotne.  

Pastelno roza + tamnija bež

image
OPI Tokyo Collection Another Ramen-tic Evening + ArtDeco Mocca Rocca

Ponovno jedna mirnija priča. Obje nijanse su neutralne i možete ih lako iskombinirati i na odjeći ili pak možete izabrati intenzivnije nijanse i razne uzorke. 

Tamno plava + bijela

image
Chanel Le Vernis Bleu Trompeur + Essie Blanc

Jedna za klasičarke - tamno plava i bijela boje su ljeta već tradicionalno. Mornarske prugice nikad nisu bolje izgledale uz ovakvu kombinaciju lakova za nokte.

Terakota + bež

image
Essie Playing koi + Chanel Le Vernis Particulière

Uz ove dvije nude nijanse možete eksperimentirati s odjećom koliko god želite. Sigurno će se uklopiti, ali možda će najbolje izgledati u potpuno bijelom looku jer će ga lijepo nadograditi, ali mu neće oduzeti centar pozornosti. 

Tirkizna + koraljna

image
Essie Mint Candy Apple + Rimmel Coralicious

Još jedna klasična ljetna kombinacija. Razigrano, hrabro i super trendi, ove dvije boje nosit ćemo cijele sezone.