Širenje carstva

Tko zna kako bi mogao mirisati novi Rihannin parfem?

29. srpanj 2021.
Fotografija: Instagram

Beauty mogulica ne staje s osvajanjem tržišta, iz njezine radionice uskoro dolazi parfem koji ćemo htjeti imati u svom vlasništvu.

Rihanna još jednom sprema iznenađenje i ne odnosi se na novu glazbu - na Instagram profilu podijelila je fotografiju s opisom "Fenty parfem dolazi uskoro", a možemo samo nagađati kako bi mogao mirisati. Inače, poznato je kako beauty mogulica obožava cvjetni parfem Killian Love, Don't Be Shy, a svi koji je poznaju kažu kako RiRi miriše "kao raj". Samim tim, očekivanja su nam velika, no više detalja o parfemu, poput datuma lansiranja, još nije poznato. 

Rihanna pod sobom ima uspješnu Fenty Beauty liniju proizvoda za njegu lica i tijela, make-upa i donjeg rublja. Za vrijeme pandemije, brend odjeće Fenty (pod okriljem konglomerata LVMH) je ukinut, a pjevačica se fokusirala na beauty linije i donje rublje čije su revije zamijenile one Victoria's Secreta. 

S obzirom da je obožavateljica cvjetnih mirisa, možda će se novi parfem s njezinim potpisom također bazirati na nježnim cvjetnim notama, a možda će njime odati čast rodnom Barbadosu s drvenastim i tropskim notama. Doduše, u takvom tonu lansirala je svoj prvi parfem, još 2010. godine, kada je kao i svaka pop-zvijezda imala parfem sa svojim imenom. Reb'l Fleur bazirao se na voćnim mirisnim tonovima, uz dodatak vanilije i kokosa, pa nas možda sada očekuje nešto sasvim drugačije. U svakom slučaju - očekujemo pravi luksuz u bočici.