gg izbor

Reorganizacija make-upa: top 10 proizvoda za novu sezonu

27. ožujak 2021.
Fotografija: Imaxtree
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Pravo je vrijeme za čišćenje i organizaciju kozmetike, a s novom sezonom u igru se vraćaju i proizvodi koji tijekom hladne zime nisu bili toliko aktualni.

Jeste li se zaželjeli make-upa, sređivanja i šminkanja, večernjeg i dnevnog? U mjesecima iza nas proizvodi u kozmetičkoj torbici su bili na pauzi, a dok su čekali da se ponovno vrate "na posao", vjerojatno je mnogima od njih istekao rok trajanja. S obzirom na to da proljeće uvijek prolazi u znaku velikog čišćenja, ne zaboravite niti na beauty postavu. Stari proizvodi van, novi unutra!

Maskara koju najčešće koristim primjerice ima rok trajanja od tri do četiri mjeseca, korektor i puderi uglavnom do 12 mjeseci, pa svakako provjerite rok trajanja svakog proizvoda prilikom reorganizacije kozmetičke torbice. Kada ste izbacili nepotrebno, vrijeme je za pojačanje - nakon izostanka šminkanja i sređivanja, nova sezona obilježena je bojama i sjajem. Naglasak je na prirodnoj ljepoti i prozračnom, laganom looku, ali ponekad ćemo ga rado nadograditi s jakom i neočekivanom bojom na očima, usnama i obrazima. Sam ritual spremanja i nanošenja make-upa je nešto čega smo se zaželjeli, a vraćamo mu se uz nove proizvode koje smo otkrili, koji su u 2021. noviteti, kao i one stare klasike koje volimo bez obzira na sve beauty inovacije.

gg top 10

image
Aesop Cedar and Citrus balzam za njegu usana (114 kn)/ Hermes ruž za usne sa satenskim završetkom (72 dolara)/ olovka za oči Maybelline TattooStudio (44 kn)/ Hourglass Ambient Lighting Palette - Volume II highlighter paleta (573 kn)/ Milk Make-up Color Chalk višenamjenski kremasti stick za oči i usne (14 funti)
image
Charlotte Tilbury Pillow Talk maskara (23 funte)/ Sisley Le Phyto-Gloss sjajilo za usne (360 kn)/ BooLab Lips&Cheeks višenamjenski balzam za usne, obraze i očne kapke (115 kn)/ Jane Iredale Beyond Matte Liquid Foundation mineralni tekući puder matirajućeg efekta; DermaCare (420 kn)/ Gucci Melinda Green lak za nokte (41 dolar)
---