XMAS SHOPPING

Tražite idealan poklon u zadnji čas? S ovim beauty setovima sigurno nećete pogriješiti

14. prosinac 2023.

Fotografije: Press

Sponzorirani sadržaj

Kada nekoga darujemo i to posebno za blagdane, želimo ga razveseliti, želimo učiniti da se osjeća bolje i ljepše. Baš kao što se i sami želimo osjećati. Zbog toga i biramo poklone koje bismo i sebi odabrali.

Jedan od najizazovnijih zadataka u beauty industriji kreiranje je i osmišljavanje blagdanskih setova. Svaki blagdanski set osim što mora sadržavati učinkovite i provjerene proizvode, mora imati i nešto posebno po čemu će biti prepoznatljiv i poseban jer setove vrlo rijetko biramo sami za sebe, setove darujemo. A kada nekoga darujemo i to posebno za blagdane, želimo ga razveseliti, želimo učiniti da se osjeća bolje i ljepše. Baš kao što se i sami želimo osjećati. Zbog toga i biramo poklone koje bismo i sebi odabrali, a Olival nam u tome pomaže već dugi niz godina pa i ovih blagdana darujemo setove koji će posebno razveseliti zaljubljenike u skincare i beauty trendove.

Najnoviji u impresivnoj ponudi setova je Olival Professional set βG koji sadrži obožavani Hidro tonik βG koji trenutno hidrira i umiruje kožu i Hidro CICA masku za lice, neutralnu i vrlo hidratantnu masku koja ovlažuje, umiruje i potiče obnavljanje kože. Hidro tonik βG može se koristiti u hodu i u brzini i nekoliko puta dnevno, odnosno kada god je potrebno osvježenje, a idealan je kao prvi korak i jutarnje i večernje njege lica, naravno nakon čišćenja. Maska je prava hidratacijska bomba koja njeguje, umiruje i potiče obnavljanje kože. Izvrsna je i za dodatnu hidrataciju tijekom korištenja kiselina i retinoida, a zanimljivo je da se može koristiti na više načina – kao petnaestominutni „reset“ kože, kao prekonoćni tretman, a može se uvesti i umjesto kreme, nakon seruma ili samostalno, nekoliko puta tjedno. U setu se još nalazi i silikonski kist za lakše i jednostavnije nanošenje maske.

image

Olival Professional set βG sadrži obožavani Hidro tonik βG i Hidro CICA masku za lice

Sigurno vam je već jako dobro poznato kako je vitamin C jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka u njezi kože. On njeguje, dubinski vlaži, djeluje i protiv bora i antioksidativno, daje sjaj i naravno, djeluje protiv hiperpigmentacija i mrlja. A kada sadrži jedan od najstabilnijih derivata vitamina C uopće - etiliranu askorbinsku kiselinu koja donosi sve benefite klasične askorbinske kiseline, a ujedno pogoduje i osjetljivijim tipovima kože, ne samo da taj proizvod vi morate imate, nego ga želite i pokloniti svojim prijateljicama (i prijateljima). Vitaminski serum C+ je i prema čitateljicama našeg portala „Holy Grail“ kada su u pitanju proizvodi s vitaminom C, a sada dolazi u prekrasnom setu zajedno s Vitaminskom kremom C+ i masažerom za lice od zelenog žada. I sasvim smo sigurni da će ovih blagdana Professional set C+ biti jedan od najtraženijih setova.

image

Professional set C+ sastoji se od Vitaminskog seruma C+, Vitaminske kreme C+ i masažera za lice od zelenog žada

Ako ste pak među onima koji već ozbiljno razmišljaju o učinkovitoj anti-age njezi ili tragate za učinkovitim proizvodom, Professional set RA sadrži sada već kultni Vitaminski serum RA koji je dokazano jedan od najdjelotvornijih anti-ageing seruma što zahvaljuje prije svega svom ključnom sastojku retinalu i to u koncentraciji od 0,1%. U setu se nalazi i fluid sa SPF-om 30 kako bi se dodatno naglasila važnost neizostavnog korištenja proizvoda sa zaštitnim faktorom uz proizvode s retinoidima. Kako biste vi ili vama draga osoba kojoj ste poklonili ovaj set, nakon večernje beauty rutine uživali u zasluženom odmoru, tu je maska za spavanje.

 

U zimsko doba naša koža izložena je nemilim vremenskim utjecajima – od hladnog zraka vani, do pregrijanih i možda nedovoljno vlažnih unutarnjih prostora i upravo u ovo doba godina svi trebaju dodatnu i jaču hidrataciju. Tu onda posežemo za Professional 4H setom koji će izvrsno odgovarati svim vrstama i tipovima kože. Vitaminski serum 4H, prvi hrvatski hidrator s četiri vrste hijaluronske kiseline i Hidro tonik trenutno će (re)hidratizirati i umiriti kožu, a gua sha kamen za masažu lica od ružičastog kvarca će nježnom masažom vašu večernju beauty rutinu pretvoriti u opuštajući spa ritual.

image

Professional 4H setom će izvrsno odgovarati svim vrstama i tipovima kože

U bogatoj i raznolikoj ponudi Olival Professional setova obratite pažnju još i na B3 set koji sadrži Vitaminski serum B3 te Vitaminsku kremu B3 uz masažer za lice od crnog opsidijana, a vole ga i koriste kože sklone nepravilnostima i crvenilu. Professional set DC kreiran je kako bi se istaknula važnost dvostrukog čišćenja lica te sadrži Mikroemulziju i Amino gel, a Professional set P sadrži kultni Vitaminski serum i Vitaminsku kremu P te valjak od autentičnog zelenog žada kao gratis poklon.

image

B3 set sadrži Vitaminski serum B3 te Vitaminsku kremu B3 uz masažer za lice od crnog opsidijana

Odabrati samo jedan između ovih setova može biti izazov, stoga je naša preporuka da napravite popis dragih ljudi koji zaslužuju najbolje, koje na to želite podsjetiti ovih blagdana i da im pod bor donesete jedan Olivalov set, a ako imate bilo kakvu nedoumicu oko izbora, stručne Olivalove savjetnice uvijek možete kontaktirati putem društvenih mreža te dobiti savjet i preporuku.

Proizvodi su dostupni u svim drogerijama i na web shopu www.olival.hr