Eucerin DermoPure

Tražite njegu za kožu sklonu aknama i tamnim mrljama?

14. listopad 2021.
Fotografije: Eucerin 
Gloria Glam

Akne su sve veći problem i u odrasloj dobi, a s njima i tamne mrlje koje ostaju nakon njih. Rješenje nam donosi Eucerin DermoPure njega za masnu i aknama sklonu kožu.

Kožne nepravilnosti poput akni, prištića i mitesera javljaju se kada tijelo prolazi hormonalne promjene pa će se tako kod otprilike 80-90 posto mladih osoba pojaviti u određenom stupnju. Obično pogađaju adolescente, ali sve su prisutniji i kod odraslih osoba, posebice žena. Bez obzira na to kada se borimo s tim problemom, on - ovisno o intenzitetu i dugotrajnosti - može utjecati na samopouzdanje, osobito ako nakon akni ostaju tamne mrlje. 

Posebna njega masne kože sklonoj aknama

Nakon adolescentske dobi, uobičajene kožne nepravilnosti poput akni nestaju same od sebe, no masna koža ipak zahtijeva posebnu njegu i učinkovite tretmane u prevenciji daljnjeg pogoršanja stanja kože i nastanka tamnih mrlja uzrokovanih aknama.

Eucerin® DermoPure njega je posebno formulirana kako bi spriječila glavne uzročnike masne i aknama sklone kože: mikroupale, pojačano lučenje sebuma i stvaranje bakterija te hiperkeratozu. Inovativna formula s licochalconom A, salicilnom kiselinom i tehnologijom regulacije sebuma smiruje iritacije i crvenilo, smanjuje akne, prištiće i proizvodnju sebuma te sprječava njihov nastanak. Aktivni sastojci djeluju na samom izvoru nastanka kožnih bolesti i udovoljavaju potrebama zahtjevne masne kože, a poboljšanje kože može se očekivati već nakon dva tjedna.

Zadržavanje nepravilnosti – postupalna hiperpigmentacija

Jednom kada se povuku akne i smire upalni procesi, nepravilnosti se mogu i dalje zadržati. Često se pojavljuju u obliku postupalne hiperpigmentacije ili PIH-a. U suštini, PIH je vrsta hiperpigmentacije kože koja je uglavnom potaknuta načinom na koji se koža regenerira nakon upale. Može utjecati na kožu lica i tijela, osobito na područja izložena UV zračenju, i pojavljuje se u obliku ravnih obojanih mrlja. Osim izlaganja jakom suncu bez adekvatne zaštite, tretmani kože poput dermoabrazije, kemijskog pilinga i laserske terapije mogu također potaknuti nastanak PIH-a.

Pozdravite se s tamnih mrljama uzrokovanim aknama – nova DermoPure njega

Za mnoge su tamne mrlje uzrokovane aknama gorki podsjetnik na njihovu borbu. Čak i kad se upala povezana s aknama povuče, tragovi mogu trajati dugotrajno i stigmatizirati osobe godinama. Iz tog razloga, Eucerin tim stručnjaka stvorio je inovaciju unutar DermoPure linije njege – DermoPure Serum s trostrukim djelovanjem – koji smanjuje vidljive tamne mrlje i nepravilnosti povezane s aknama i DermoPure Protective fluid SPF 30 – s UVA/B filterima koji štite od tamnjenja mrlja izazvanih suncem i sprječavaju njihovo pojavljivanje.

95% osoba se slaže: „Konačno pobjeđuje tamne mrlje uzrokovane aknama!“ Riječi su to 100 volontera unutar kliničke studije koja je uključila osam tjedana redovite upotrebe njege, Seruma s trostrukim djelovanjem i Protective fluida SPF 30 dva puta dnevno. Kliničko ispitivanje je dokazalo povećanu učinkovitost u borbi protiv tamnih mrlja ukoliko se kombinira njega – Serum i Fluid zajedno.

Klinički testiran, Serum s trostrukim djelovanjem formuliran s patentiranim thiamidolom smanjuje tamne mrlje, nepravilnosti i kontrolira sjaj. Prvi rezultati vidljivi su nakon 2 tjedna redovite primjene i kontinuirano se poboljšavaju tijekom vremena.

image
dermo pure eucerin

Glavne prednosti njege na temelju 3 ključna faktora:

  • Protiv tamnjenja pigmentnih mrlja: Patentirani thiamidol djeluje na temeljni uzrok hiperpigmentacije smanjujući postojane tamne mrlje i sprječavajući njihovu pojavu.
  • Protiv nepravilnosti: Salicilna kiselina učinkovito smanjuje nepravilnosti dok licochalcone A sprječava ponovno pojavljivanje novih nepravilnosti.
  • Protiv sjaja: Tehnologija kontroliranja lučenja sebuma pruža dugotrajan matirajući učinak bez sjaja kože

Učinkovitu svakodnevnu njegu masne i aknama sklone kože pronađite u Protective fluidu sa SPF 30 zaštitnim faktorom koji štiti od tamnjenja mrlja uzrokovanih suncem.

Glavne prednosti njege na temelju 3 ključna faktora:

  • Protiv tamnjenja pigmentnih mrlja: SPF 30 UVA/B filteri štite od tamnjenja tragova akni pod utjecajem sunca i sprečavaju njihovo pojavljivanje.
  • Protiv nepravilnosti: Antibakterijski decandiol pomaže u sprečavanju nepravilnosti dok licochalcone A umiruje nadraženost kože.
  • Protiv sjaja: Tehnologija kontroliranja lučenja sebuma pruža dugotrajan matirajući učinak bez sjaja kože