Beauty novitet

Trend koji pristaje svima: maskara s kojom biste mogli zaboraviti na klasičnu crnu

18. svibanj 2023.

Fotografija: launchmetrics.com spotlight

Gloria Glam

Osobito ako težite suptilnom beauty looku i prirodnom izgledu - maskara u smeđoj boji savršena je alternativa crnoj.

Za postizanje prirodnijeg i no make-up make-up izgleda, posegnite za maskarom u smeđoj boji. Sugeriraju to i brojni videi na TikToku koji su smeđe maskare proglasili novim beauty trendom godine. A pronašli smo i onu s kojom želimo isprobati ovaj trend - YSL Lash Clash maskara lansirana je 2022. i postala je jedna od najvećih beauty make-up uspješnica ovog brenda, a u ovoj godini, brend predstavlja Lash Clash u smeđoj nijansi. . Čini ju jedinstvena kombinacija: veliki volumen i bogati crni pigmenti.

Izdvaja se formulom koja pruža volumen i postojanu pigmentaciju, zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima za teksturu i sastojcima protiv razmazivanja. Njezina tekstura, disperzija voska i ulja u vodi, kombinacija polimera koji formiraju film i tvari za produženje postojanosti omogućuju gustoj, ali kremastoj teksturi maskare da trenutačno učini trepavice gušćima. Miješanjem žutih, crvenih i crnih pigmenata nastala je  smeđa boja, za sve one koje žele isprobati nešto drugačije, i dalje s bojom koja daje intenzitet i dubinu.

image

YSL Lash Clash maskara od ove godine dolazi u bogatoj smeđoj nijansi

YSL predlaže i nekoliko koraka za postizanje najboljeg volumena i zavodljivog pogleda:

1. Počnite s nanošenjem od korijena trepavice na unutarnjem kutu oka. Prijeđite četkicom kroz trepavice u smjeru prema gore i prema van.

2. Usmjerite trepavice prema gore pri korijenu i nakratko ih zadržite u tom položaju prije nego što ih začešljate prema gore kako biste ih razdvojili i produžili.

3. Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima od korijena do vrhova kako biste nanijeli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice.

4. Upotrijebite samo vrh četkice kako biste nanijeli maskaru na pojedine trepavice na vanjskom kutu oka.

5. Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima prema dolje, od korijena do vrhova, kako biste nanijeli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice.