Njega + sjaj

Trio za dugotrajni sjaj na usnama: Beauty favoriti u ružičastoj nijansi

08. travanj 2023.

Fotografije: launchmatrics.com/spotlight

Ruž za usne kao "točka na i" svakog looka neizostavan je proizvod kozmetičke torbice. Ovog proljeća koketira se s klasikom, no osim bezvremenske crvene boje, biramo i sve nijanse ružičaste. Možda je na nas utjecao Barbiecore koji uz dolazak novog filma "Barbie" dodatno naglašava taj trend - u svakom slučaju, ružičasto na usnama nosimo od jutra do večeri.

Za dane kada želimo više od samo lagano naglašenih usna nježnim ružem ili sjajilom, na raspolaganju nam je cijeli "arsenal" koji uključuje ruž, sjajilo i olovku kako bi usne zasjale u punom sjaju. Olovka će naglasiti puninu usana i utjecat će na dugotrajnost, a sjajilo koje nanosimo nakon ruža pružit će neodoljivu blistavost i vinil efekt.

image

Olovka za usne Patrick Ta/She‘s Hard To Get (25 eura)/
sjajilo za usne s mat efektom Armani Lip Maestro/Casual Pink (44,79 eura)/
sjajni ruž za usne Pat McGrath Labs/Boudoir Rose (39 eura)/
sjajilo za wet look na usnama Kosas Wet Lip Oil Gloss/Malibu (21,68 eura)/
ruž za usne Sinsay PhytoRouge/Rose Noumea (dar uz Gloriju Glam)/
obojeni balzam za usne Sinsay PhytoLip Twist (46 eura)

Osim same nijanse, od ruža očekujemo hidrataciju i njegu kao i dugotrajnost pa smo u potrazi za formulacijama obogaćenima njegujućim sastojcima koji ne isušuju kožu usana. Jedan od naših proljetnih favorita je Sisley Phyto Rouge ruž za usne koji se ističe kompleksom Hydrobooster, dok svilenkasta tekstura uz kvalitetna ulja poput kamelije i jojobe omekšava i hrani kožu. Sisley ruž darujemo uz proljetni broj magazina Gloria Glam, a u nastavku izdvajamo beauty favorite s kojima smo spremni u svakoj prilici. 

image

promo najava gg magazina