GdC

U Hrvatsku je stigao poznati španjolski brend kozmetike

04. studeni 2022.

Fotografije: Promo

U zagrebačkom Lemonu predstavljeni su skincare i make-up proizvodi brenda koji već dugi niz godina predstavlja beauty novitete.

Naše tržište bogatije je za još jedan beauty brend koji je posvećen istraživanjima za poboljšanu njegu kože, od osnovne njege do anti-age proizvoda i make-up preparata. Germaine de Capuccini španjolski je brend kojeg je 1964. godine pokrenula Carmen Vidal, koja je osmislila i simbol brenda - labuda,koji simbolizira ono što Germaine de Capuccini kozmetički proizvodi pružaju ženama: eleganciju, spokoj, ljepotu i čistoću. Kroz godine brend je prošao granice više od 80 zemalja, a sada se nalazi i u Hrvatskoj s ciljem pružanja najbolje njege kože i anti-age rezultata svakom klijentu.

U portfelju brenda nalaze se rješenja za sve problematike kože lica i tijela, a u Hrvatskoj je dostupno 9 linija za njegu kože lica, 2 linije za njegu tijela, make-up te linija proizvoda za zaštitu od sunca. Uz maloprodajni i profesionalni asortiman, GdC u svojoj ponudi ima i nekoliko visokotehnoloških uređaja. Trenutno najprodavanija linija je Radiance C+, koja pruža sjaj i blistavost koži, ujednačava ten, djeluje na fine linije i bore, obnavlja oštećenja uzrokovana vanjskim utjecajima te smanjuje tamne mrlje.

Profesionalnost, inovacije i posvećenost društvu, osobito ženama, su vrijednosti koje najbolje definiraju Germaine de Capuccini od njegovog početka. Proizvodi se izrađuju pod strogim medicinsko-farmaceutskim kriterijima, bez iznimke se testira učinkovitost čime jamče zadovoljstvo krajnjeg korisnika. 

Germaine de Capuccini nalazi se na web shopovima wow-junkie.com, bazzar.hr, sve.hr, abrakadabra.com te su za područje Zagreba svi proizvodi dostupni preko Wolta. Tretmane lica i tretmane s Mesoboost uređajem možete isprobati u centru Neoderm u Adžijinoj 22/2 u Zagrebu te u Maya beauty concept storeu u Ivanić Gradu. Proizvodi se uskoro očekuju i na drugim maloprodajnim i profesionalnim lokacijama za njegu kože.