‘Killing Eve‘

‘Ubojita‘ make-up kolekcija s Villanelle i Eve

06. listopad 2020.
Fotografije: Profimedia
Ines Madunić
Ines Madunić

Produkcija četvrte sezone odgođena je zbog pandemije koronavirusa, no to ne znači da nema vijesti o Eve i Villanelle.

Uskoro bismo, osim nove sezone "Killing Eve", mogli dobiti i make-up liniju inspiriranu ovom serijom. Naime, AMC Networks potpisao je veliki ugovor s grupom IMG, dajući im pravo da proizvode širok spektar licenciranih proizvoda s imenima i likovima njihovih serija. Osim šminke, odnosno beautyja, to uključuje odjeću, igre i dodatke. 

"Killing Eve", napeti triler sa sjajnima Sandrom Oh i Jodie Comer u glavnim ulogama, odmah se prometnuo kao jedna od prvih serija koja bi mogla dobiti beauty liniju. 

image
Legendarna Molly Godard haljina iz prve sezone

"Osim što je jedna od najpopularnijih serija na televiziji, radi se o jednoj od najpametnijih i jako stylish. Dvojni aspekt i suprotstavljena priroda dvije glavne glumice može ispričati priču o proizvodu. Primjerice, nekonvencionalno i konvencionalno, dobro i loše i svaka nijansa između", rekla je Sherikay Chaffee iz IMG-a. 

image
The Vampire Wife cvjetna haljina

Podsjetimo, serija prati špijunku MI6-a Eve Polastri (Sandra Oh) koja postaje opsjednuta ruskom ubojicom Villanelle (Jodie Comer) i pod svaku cijenu je želi uhvatiti, a u svemu tome žene razviju čudan odnos koji prelazi strogo profesionalni.

image
Sa snimanja serije

Osim sjajne glume i scenarija, koji su već nagrađeni Emmyjem i Zlatnim globusom, serija je prepuna odličnih modnih trenutaka, kao što je nezaboravna roza haljina dizajnerice Molly Godard, plava cvjetna haljina The Vampire's Wife ili La DoubleJ haljina u stilu 60-ih. 

image
La DoubleJ haljina i Golden Goose kaubojske čizme

S druge strane, Eve je vrlo casual obučena, u strogim hlačama, crnim dolčevitama ili običnim majicama, najčšće s balonerom ili parkom - taj kontrast između dvije žene uvijek je istaknut. 

image
Kontrast između dvije glavne (anti)junakinje uvijek je vidljiv, pa tako i u stilu oblačenja

Osim "Killing Eve", AMC također ima prava na serije "The Walking Dead", "Mad Men", "Better Call Saul", "Line of Duty", "Gangs of London" i druge, pa je moguće da će i neke od njih dobiti svoje kolekcije.